1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sony Xperia ZR

Viestiketju Android -osiossa. Ketjun avasi cgr 19.07.2013.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. cgr

  cgr Member

  Viestejä:
  28
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  18
  Sain tänään kyseisen puhelimen työpuhelimeksi ja ajattelin jakaa tänne hieman ensituntumaa puhelimesta. Voin kirjoitella kattavan arvostelun myöhemmin, kun olen puhelimeen enemmän kerinnyt tutustumaan ja niin sanotusti päässyt kyykyttämään laitetta.

  Paketti itsessään sisälsi itse laitteen, akun, usb-kaapelin, laturin usb-portilla, kuulokkeet, näytönsuojakalvon, telakan puhelimelle sekä tietenkin nivaskan pikaohjeita ja takuusepustuksia.

  Puhelin on ulkoisesti omaan käteen oikein sopiva ja pakko myöntää että on vielä omasta mielestäni puhelimen koossa, eikä mikään jättiläinen. Omana puhelimena viimeaikoina on toiminut iPhone 4, jonka painoon verrattuna xperia ZR tuntuu höyhenen kevyeltä. Sony ilmoittaa painoksi 138 g ja koko 131.3 x 67.3 x 10.5 mm.

  Puhelimen käyttöönotto menee varsin mutkattomasti. Android 4.1.2. tuntuu pyörivän varsin moitteitta Sonyn oman UI:n kanssa. Toivottavasti Sonylta löytyy motiivia potkia uutta android versiota kyseiselle luurille.

  Alkuräpellyksessä saan kuitenkin tehtaalla ladatun latauksen nopeasti loppumaan ja puhelin pitäisi pistää latinkiin. Mukana tullut kiinni kaapeli koneeseen ja etsimään puhelimesta liitintä. USB-portti löytyikin piiloosta vasemmasta ylälaidasta suojaläpystkän takaa.
  Olin ottanut töistä puhelimen telakan mukaan ja päätän kokeilla sen toimivuutta. Koitan pistää aluksi telakkaa kiinni tietokoneen usb-porttiin, mutta puhelin ei lähde latautumaan. Kytken telakan mukana tulleeseen laturiin ja joudun toteamaan, että ei helevettiläinen ei telakkaa ei voi käyttää kuin verkkovirrasta.

  Kyseessä on kuitenkin "vain työpuhelin" ja mainostettu vedenpitäväksi, niin päätän tehdä pari testiä. Lavuaari kiinni ja täyteen vettä. Puhelin perässä veteen ja soittoa puhelimeen. Hyvin toimii ja soi.. Kamerakin toimi mainoksen mukaisesti veden alla, vaikkakin nyt oli vain lavuaarissa.

  tl;dr
  -Kestää hyvin pölyä ja vettä
  -Et voi liittää tietokoneeseen telakalla (kirjoittaja ei ainakaan tässä onnistunut)
   
  apek kiitti tästä.
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu