Honor-puhelimiin ohjelmistopäivityksiä ja uusia ominaisuuksia tässä ja ensi kuussa

Matti Robinson

Honor-puhelimiin ohjelmistopäivityksiä ja uusia ominaisuuksia tässä ja ensi kuussa
Huawein omistama älypuhelinbrändin Honor on kertonut tulevista kesäpäivityksistä. Heinäkuun ja elokuun aikana päivitetään kaikkiaan yhdeksän Honor-puhelimen ohjelmistot.

Vielä heinäkuun aikana päivitykset saavat Honor View20, Honor View10, Honor 10 ja Honor Play. Elokuussa puolestaan päivitykset julkaistaan Honor 10 Litelle (kuvassa), Honor 9:lle, Honor 20 Litelle, Honor 7X:lle ja Honor 8X:lle.

Päivityksen sisällöstä kerrotaan tiedotteessa, että ne tehostavat puhelinten suorituskykyä ja mahdollistavat älykkään videoeditoinnin.

Ensimmäinen tarkoittaa, että GPU Turbo 3.0 -ominaisuuden, joka parantaa erityisesti pelaamista. Virrankulutus pelaamisen aikana pienenee kymmenen prosenttia ja samalla pelaamisesta tulee sulavampaa.

Päivityksessä uusitaan myös tiedostojärjestelmää, ja uusi EROFS (Extendable Read-Only File System) nopeuttaa satunnaista lukunopeutta 20 prosenttia ja sovellusten avaustakin 10 prosenttia.

EMUI 9.1/Magic UI 2.1 -käyttöjärjestelmäpäivitykset puolestaan tuovat mukanaan paremmat videoeditointiominaisuuden Vlog-sovelluksen avulla. Se käyttää esimerkiksi rajaamiseen teköälyä ja pystyy automaattisesti mm. muuttamaan asetuksia ja lisäämään musiikkia.Myös käyttöliittymän ulkonäköön on tehty muutoksia. Ikoneiden design on uusittu ja värimaailmaa on uudistettu.

Honor View20 saa ainoana joukon laitteista uuden AR-ominaisuuden. Lisätyn todellisuuden sovellus mahdollistaa tosimaailman esineiden mittaamisen kameran etsintä käyttäen. Tämän mahdollistaa Honor View20:stä löytyvä ToF-kamera (Time of Flight).Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -24%

Motorola Lenovo ThinkPhone
684 € Hobby Hall
859 € Proshop
900 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 900 €

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -17%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
155 € Multitronic
194 € Proshop
199 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 186 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -15%

Apple iPhone SE (2022)
339 € Swappie
399 € Hobby Hall
524 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Motorola Moto G42 – hinta laskenut -14%

Motorola Moto G42
133 € Hobby Hall
141 € Proshop
153 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 155 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.