Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkisti Touch Pron

5
Markus Lehtiniitty

HTC julkisti Touch Pron
HTC Touch Diamond saa seuraa Touch Pro -mallista, joka on varustettu kokonaisella QWERTY-näppäimistöllä.

HTC Touch Diamondia on pidetty yhtenä vakuuttavimmista haastajista Applen iPhonelle, koska se on ulkonäöltään tyylikäs ja lisäksi käyttöliittymän kehittämiseen on panostettu. Ominaisuuksiltaan HTC Touch Diamond ja uusi Touch Pro ovat paljon edellä ainakin nykyistä iPhonea.
Touch Pro on periaatteessa täysin sama laite kuin Touch Diamond lukuunottamatta lisättyä sivusta esiin liukuvaa QWERTY-näppäimistöä.

Ominaisuuksista voidaan mainita 3,2 megapikselin kamera, 2,8 tuuman VGA-näyttö, Bluetooth, WLAN, GPS-paikannus, microSD-muistikorttipaikka ja 3G-yhteydet HSDPA-tuella. Käyttöjärjestelmänähän on Windows Mobilen 6.1-versio lisättynä HTC:n kehittämällä TouchFLO 3D -käyttöliittymällä. Kaiken kaikkiaan Touch Pro sisältää erittäin kilpailukykyiset ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät jo vertailutietokannastamme: HTC Touch Pro.

Markkinoille HTC Touch Pron luvataan saapuvan loppukesästä. Eurooppaversio laitteesta tukee neljän GSM-taajuuden lisäksi 3G-taajuuksia 900 ja 2100 MHz.

Kommentit (5)

Ketola (vahvistamaton)

1

HTC:n luureissa alkaa olla jo varsin houkuttelevat speksit. Jos käyttöliittymä on sujuva käyttää, voisi tällaista harkita seuraavaksi duuniluuriksi. Jailbreakattu iPhone on toisaalta korvannut vanhan 9300i:n varsin tehokkaasti, mutta EDGE-nopeudet nyppivät aika pahasti.

Vastaa
rmi (vahvistamaton)

2

Mahtaakohan näissä jo gps toimia.. Ei mainita gps valmistajaa, toivottavasti ei ole samanlainen 'floppi' kuin N95 (hitaampi kuin kuu, aurinko ja tähdet)

Vastaa
J.A (vahvistamaton)

3

Itse kävin katsomassa iphonea ja ihastuin. Mutta taitaa silti seuraava länkytin olla HTC Touch Pro.

Vastaa
tunkio (vahvistamaton)

4

Eikös näissä kaikissa TomTom ole? Itselläni on HTC Touch Cruise ja gps toimii kuin unelma. Nopeasti löytyy satelliitit ja yhteys pelaa hyvin auton takapenkiltäkin.

Vastaa
Jokinorsu (vahvistamaton)

5

Millä tavoin musiikin kuuntelu toimii tuossa HTC touch pro:ssa??
Siinä ei ole 3,5mm kuuloke reikää, joten siinä varmaan tulee taas jokin todella iso mötikkä, johon saa taas kuulokkeet liitettyä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja