Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein tuleva huippupuhelin paljastui purppurana

Puhelinvertailu

Huawein tuleva huippupuhelin paljastui purppurana
Kaikkien suosikkivuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä uuden vuotokuvan. Tällä kertaa Blassin haaviin tarttui tuleva Huawein huippumalli, jota odotetaan markkinoille mahdollisesti jo ensi kuussa.

Kyseessä on ilmeisimmin Huawein Mate 9 -puhelin, joka on seuraaja Huawein suositulle puhlettilinjalle. Kuvista paljastuu myös laitteen kaksoiskamera, joka on kehitetty yhteistyössä Leican kanssa.
Metallinhohtoinen puhelin vaikuttaa melko tyypilliseltä Huawein laitteelta, mutta väri on hieman erikoinen, josta löytyy violetin sävyjä sekä epäilemättä yhtäläisyyksiä Applen ruusukullan kanssa. Huhujen mukaan tämän laitteen sisarversiossa on lisäksi kaareva näyttö.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja