Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotimainen Badland-menestyspeli on tarjolla ilmaiseksi Windows-älypuhelimille

Puhelinvertailu

Kotimainen Badland-menestyspeli on tarjolla ilmaiseksi Windows-älypuhelimille
Helsinkiläisen Frogmindin useita palkintoja ja miljoonia latauksia kerännyt Badland-peli on saatavilla ilmaiseksi Windows-älypuhelimille rajoitetun ajan.

Vajaat kaksi vuotta sitten Windows Phonelle julkaistu Badland kuvailee itseään tunnelmalliseksi toimintaseikkailu- ja tasohyppelypeliksi. Peli tarjoaa yli 80 tasoa, 23 moninpelikenttää ja yhteispelimoodin 2-4 pelaajalle.

Tarjous on voimassa ainakin tämän päivän ajan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja