Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n uuden lippulaivan lanseeraus epäonnistui – Myynti alkanut hitaasti

Manu Pitkänen

LG:n uuden lippulaivan lanseeraus epäonnistui – Myynti alkanut hitaasti
Samsung onnistui erinomaisesti tämän vuoden lippulaivalanseerauksessa, mutta LG:llä tulokset jäivät selvästi vaisummiksi. LG:n älypuhelinliiketoiminnoista syntyi 154 miljardin wonin eli noin 123 miljoonan euron edestä tappiota, kun keväällä esitelty G5-älypuhelin ei lyönyt odotetulla tavalla läpi.

LG onnistui kuitenkin kevään aikana pienentämään tappiotaan alku vuoteen nähden 35 prosentilla, joten pientä positiivista virettä tuloksesta voi löytää. Koko konsernin tasolla yhtiö teki kuitenkin 468 miljoonan euron verran voittoa, joten muut yksiköt onnistuivat kompensoimaan älypuhelindivisioonan heikkoa tulosta. LG:n mukaan mobiiliyksikön tulokseen vaikutti negatiivisesti kasvaneet markkinointikulut sekä G5:n hitaasti alkanut myynti.
Huhti-kesäkuun aikana LG toimitti yhteensä 13,9 miljoonaa älypuhelinta, mikä on hieman enemmän kuin vuoden alussa (13,5 miljoonaa kappaletta), mutta samaan aikaan se on hieman vähemmän kuin vuosi sitten vastaavana ajankohtana (14,1 miljoonaa kappaletta).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja