Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumioiden Tinder-sovellus päivittyi

1
Puhelinvertailu

Lumioiden Tinder-sovellus päivittyi
Epävirallisia sovelluksia Windows Phonelle ohjelmoiva Rudy Huyn on päivittänyt Tinderin käyttöön tarkoitetun 6tinin. Pienten käyttöliittymämuutosten lisäksi 6tinin versio 2.6 sisältää uuden kirjautumisikkunan sekä parannetun kaveritunnistuksen.

Ohjelmistopäivityksen muutoshistoria on lyhyt, joten siinäpä ne tärkeimmät uudistukset tulivatkin jo mainittua. Sovelluksen voi ladata puhelimeensa Windows Phonen sovelluskaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Willipukki
Willipukki

1

Latasin 6tin appsin lumiaani, en kuitenkaan saa sovellusta toimimaan vaan kun yritän yhdistää sen facebookiin tulee yläreunaan tympeähkö ilmoitus "6tin can't sign in". Olen uudelleen asentanut 6tinin, facen, mesen ja kaikki kerrallakin ja yrittänyt uudelleenkäynnistyksillä ja ilman. Ei. Sama olen antanut 6tinille oikeudet kaikkiin facen ominaisuuksiin mihin pystyy, sekä rajannut niitä rajusti. EI!! Mikä neuvoksi???
Kiitos.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja