Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Odotettu Honor 20 saapuu Suomeen ensi kuussa

Manu Pitkänen

Odotettu Honor 20 saapuu Suomeen ensi kuussa
Huawei- ja Honor-brändien alla myytävät älypuhelimet ovat kovassa paineessa tällä hetkellä, mutta Huawei lupaa kuitenkin julkaista Honor 20:n Euroopassa kesän aikana. Tänä kesänä puhelin tulee myyntiin myös Suomessa.

Honor 20:n myynti alkaa Englannissa, Ranskassa ja Saksassa kesäkuun lopulla, mutta Suomen markkinoille puhelin saadaan vasta heinäkuun loppupuolella. Tämän tarkemmin Honor ei kerro puhelimen julkaisusuunnitelmista, joten Honor 20:n tarkka julkaisupäivä sekä Suomen jälleenmyyntihinta ovat vielä salaisuus. Kansainvälisesti on kuitenkin ollut puhetta 499 euron hinnasta. Honor 20 esiteltiin kansainvälisessä lanseeraustilaisuudessa 21. toukokuuta.

Erityistä puhelimessa on 48 megpaikselin pääkamera, näyttöön upotettu 32 megapikselin etukamera, Kirin 980 -järjestelmäpiiri, kuusi gigatavua käyttömuistia, 128 gigatavua tallennustilaa sekä kookas 3750 milliampeeritunnin akku.

Honor 20:n lisäksi markkinoille ovat tulossa sisarmallit Honor 20 Pro ja Honor 20 Lite.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja