ITG:n xpPhone-puhelin sai Windows 7:n, viiden megan kameran sekä 120 gigatavun kiintolevyn

5
Markus Lehtiniitty

ITG:n xpPhone-puhelin sai Windows 7:n, viiden megan kameran sekä 120 gigatavun kiintolevyn
ITG xpPhone, josta olemme kertoneet aiemminkin, on nyt saanut lisää kustomointivaihtoehtoja. Hyvin mielenkiintoiseen laitteeseen kannattaa kuitenkin toistaiseksi suhtautua hyvin suurella varauksella.

ITG xpPhone on monipuolinen laitekonsepti, joka valmistajan sivujen mukaan kustomoituu hyvin vahvasti, sillä esimerkiksi näytön koon voi valita 4,3; 4,8 tai 7 tuumasta. Myös kameran tarkkuuteen on monta vaihtoehtoa: 0,3; 1,3; 3 tai 5 megapikseliä. Näistä viisi megapikseliä on uusi vaihtoehto.

Tallennusmuistin suhteen xpPhone on erittäin mielenkiintoinen: laitteesta löytyy tietojen mukaan sekä SSD- että HDD-asemat, eli flash-massamuisti kuin myös perinteinen kiintolevy. SSD:n koon voi valita 8-64 gigatavun välillä ja HDD:n 30-120 gigtavun välillä.

Käyttöjärjestelmävaihtoehdot ovat puhelimille melko epätyypilliset: tarjolla on niin MS-DOS, Windows XP kuin myös tuoreena tuttavuutena Windows 7 - laitteen xpPhone-nimi on siis uusimpien vaihtoehtojen myötä hieman rampautunut.



Myöskään xpPhonen verkkoyhteysvalikoima ei jätä kylmäksi: mahdollisuuksien joukossa on niin GSM- ja WCDMA-perustainen, GPRS-, EDGE- sekä HSPA-datayhteyksiä tukeva versio, kuin myös CDMA- tai kiinalaisten TD-SCDMA-verkkojen tuki. Lisäksi tarjolla on vaihtoehtoisesti myös WiMAX.

xpPhone.com-sivustolta löytyy laitteen ennakkotilauslomake, mutta laitteesta ei ilmeisesti ole vielä toistaiseksi nähty ainottakaan live-kuvaa tai saati -videota, mikä asettaa suuren kysymysmerkin laitteen ylle. Tullaanko xpPhonea ikinä näkemään markkinoilla? Mahdollista se toki on, mutta kuinka todennäköistä? Joka tapauksessa muuttuessaan todeksi kyseessä olisi erittäin mielenkiintoinen laite.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (5)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.