ZTE vahvisti viisituumaisen puhelimen julkaisun tammikuussa

3
Teemu Laitila

ZTE vahvisti viisituumaisen puhelimen julkaisun tammikuussa
ZTE on vahvistanut yhtiön julkaisevan viisituumaisen Android-puhelimen tammikuun alkupuolella pidettävillä CES-messuilla. Puhelin tunnetaan nimellä ZTE Grand S.

Tarkemmat tiedot puhelimesta ovat vielä hämärän peitossa, mutta kyseessä on todennäköisesti aiemmin Nubia Z5 -nimellä tunnettu laite. Viiden tuuman näyttö toimii Full HD -resoluutiolla. ZTE on vahvistanut myös neliydinprosessorin.

Vahvistus laitteen julkaisulle tulee CES-messujen virallisesta aikataulusta, jossa puhelimen nimi mainitaan. Tiedoissa kerrotaan nimen lisäksi puhelimen "keraaminen materiaali" ja perinteinen kiinalainen tyyli. Sen väitetään myös soveltuvan hyvin muotitietoisille kuluttajille. Koska kyseessä on lippulaivamalli, kameran kenno tuskin jää alle 8 megapikselin ja käyttöjärjestelmänä löytynee Android Jelly Bean.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (3)

ep_
ep_

1

Ja arvatenkin tuo ZTE:n puhelin on höylätty paperinohueksi akun kustannuksella. Tuon puhelimen (IMO pienikokoisen tabletin) akun speksit olisi mukava tietää. Olen melko varma, että akku ei tuossa laitteessa tule kestämään pitkään (ei ainakaan silloin erottuisi siltä osin muiden älypuhelimien joukosta). Valitettavasti puhelinvalmistajat panostavat liian vähän akkuihin: puhelimen muuten hyvistä ominaisuuksista kun ei oikein ole iloa, jos akussa ei riitä virtaa.

Vastaa
ric_91
ric_91

2

@1. Kumma juttu kun itse en ole kokenut lyhyttä akun kestoa mitenkään ongelmaksi. Kantaa mukana vaikka usb-laturia niin latauspaikkoja löytyy joka puolelta.

Puhelimena Galaxy Note ja akku kestää 6-24h yhdellä latauksella ;)

Vastaa
ep_
ep_

3

@2
Riippuu vähän käyttäjästä, mikä riittää akun kestoksi. :-) Itselle riittäisi, kun puhelin jaksaisi raskaammallakin käytöllä sen 12 tuntia (joka tietenkin myös näkyisi kääntäen siten, että puhelimen akku kestäisi pienellä käytöllä jopa muutamankin päivän, mutta tämä ei ole ainakaan itselleni tärkeää). Varsinkin huonossa verkossa netin käyttäminen imaisee tällä hetkellä puhelimen kuin puhelimen akun tyhjäksi alta aikayksikön.

Mutta tarpeita on erilaisia... Nykyinen akkujen tilanne menettelee, mutta hieman olisi parantamisen varaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.