WikiLeaks-vuoto paljasti Sonyn tulevan huippupuhelimen kuvat?

3
Matti Robinson

WikiLeaks-vuoto paljasti Sonyn tulevan huippupuhelimen kuvat?
WikiLeaks julkaisi eilen tukun Sony Picturesin luottamuksellisia sähköposteja ja dokumentteja, joiden joukossa on yhteydenottoja mm. Yhdysvaltain hallituksen ja Sonyn välillä. Dokumenttien joukosta löytyi kuitenkin myös hieman kevyempää informaatiota, joista saattoi paljastua tuleva Z4-älypuhelin.

Huhujen mukaan Sonyn ensi syksynä julkaistava uusi Xperia Z4 -älypuhelin tulee pitämään sisällään merkittäviä uudistuksia. Niitä ovat mm. uudistettu käyttöliittymä, uusi metallinen rakenne sekä virtanappiin istutettu sormenjälkilukija. Kaikki tämä voi sisältyä myös vuotaneeseen kuvakokoelmaan.

Selvästi kyse on aikaisista 3D-kuvista, jotka on toteutettu Sonyn sisällä hyvissä ajoin esittelemään mahdollista designia. Kuvissa tai ainakin osassa niistä voi kuitenkin olla hyvinkin tulevan Z4-mallin ulkonäköä. Vaikka käyttöliittymän uudistukset ovat vielä työn alla, niin alla olevissa kuvissa Sonyn puhelin on selvästi metallia ja virtanäppäinkin on muuttunut sitten viime mallin. Dokumenteista löytyi myös muita laitekuvia, jotka löytyvät PhoneArenan artikkelista.



Kyseessä olevat kuvat ovat aikaisia prototyyppirenderöintejä, joten mitään varmaa näistä ei voi sanoa. Vieläkään Sonylla ei välttämättä ole lopullisen näköistä puhelinta olemassa, sillä julkaisuun on todennäköisesti aikaa liki puoli vuotta. Voi kuitenkin olla, että oheinen muotoilu on vahvistettu näistä kuvista lähtien, joten mitä mieltä olette, jos Sony julkaisisi tällaisen puhelimen?





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
gaakko (vahvistamaton)

1

Ketä tuollainen mohlu kiinnostaa. Missä viipyy Z4 Music, jonka pitäisi olla 4 tuumainen. Pienempikin saisi olla, mutta ehkä tuolla Z4M:lla voisi tulla takaisin android-käyttäjäksi.

Vastaa
Entrust
Entrust

2

Tyylikäs. Kyllähän tuollaisen voisi vaikka laittaakin. Nykyinen Sony palvellut reilut pari vuotta ja voisihan tuon uudempaan vaihtaa, vaikka hyvin edelleen toimiikin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
rintaha (vahvistamaton)

3

Olen jo päättänyt että seuraava puhelimeni on Sony.

T.samsungiin kyllästynyt

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.