Tuleva Pixel-puhelin saa kaveriksi Pixel-älykellon?

Matti Robinson

Tuleva Pixel-puhelin saa kaveriksi Pixel-älykellon?
Googlen seuraavaan suureen älypuhelinten julkaisutapahtumaan on vielä melkoisesti aikaa, ainakin jos viimeisten vuosien aikataulu pitää kutinsa. Syksyllä todennäköisesti järjestettävästä seuraavasta Pixel-julkaisusta odotetaan tietysti uutta älypuhelinta, tai kahta sellaista.

Huhut kuitenkin kertovat, etteivät Pixel-puhelimet ole julkaisussa yksin, eikä kyseessä ole viime vuoden tapaan pelkästään Pixel Buds kuulokkeet. Tarkemmin ottaen Googlelta kyllä odotetaan uutta versiota langattomista Pixel Buds -kuulokkeista, mutta tämän lisäksi huhut arvelevat, että Googlella on esitellä myös ensimmäinen Pixel-älykello.

Luotettu mobiilivuotaja Evan Blass arvioi, että Pixel 3:n (ja todennäköisesti Pixel 3 XL:n) lisäksi Googlella on esitellä toisen sukupolven Pixel Budsit ja Wear OS -käyttöjärjestlemää pyörittävä uusi älykello, joka niin ikään kantaa Pixel-brändiä.

Älykellomarkkinoilla on jo nykyisellään tietysti monia suuria älypuhelinvalmistajia, joihin lukeutuu mm. Apple, Samsung, Motorola, Huawei ja LG. Apple on onnistunut kuitenkin kaappaamaan melkoisen suuren siivun markkinoista, joiden koko tosin on vielä suhteellisen pieni.



Android-puhelinten valmistajat eivät kuitenkaan käytä älykelloissaan välttämättä Googlen kelloalustaa, joten senkin suhteen Googlella on parannettavaa. Arvioiden mukaan Google saattaa käyttää älykellossaan Qualcommin hiljattain kiusoittelemaa uutta suoritinta, joka väitetysti nostaa älykellot uudelle tasolle.

Valitettavasti tässä vaiheessa ei tietysti ole vielä mitään tietoa laitteen tekniikasta tai ulkonäöstä. Koko laitteen olemassa olokin kannattaa tietysti asettaa vielä kysymysmerkin taakse, vaikka se vaikuttaisikin melko luonnolliselta jatkumolta Pixel-brändille.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.