Pokemonien vaihtaminen kavereiden kesken tulee vihdoin Pokemon Go -peliin

Petteri Pyyny

Pokemonien vaihtaminen kavereiden kesken tulee vihdoin Pokemon Go -peliin
Toivotuin ja odotetuin uudistus Pokémon Go-peliin saapuu vihdoin. Pian pelaajat voivat vaihtaa ystäviensä kanssa nappaamiaan pokemoneja.

Uusi ominaisuus vaatii sen, että pelaajat ovat muodostaneet ystävyyssuhteen pelin sisällä, piakkoin esiteltävillä ystävien kutsukoodeilla.

Pokemoneja voi vaihdella molempien pelaajien ollessa 100 metrin säteellä toisistaan ja molempien pelaajien pitää olla vähintään 10. tasolla pelissä. Pokemonien vaihtaminen "maksaa" tällöin tähtipölyä (stardust), jota kuluu eri määriä, riippuen ystävyyden tasosta ja vaihdettavista pokemoneista.

Tiettyjä pokemoneja ei voi vaihtaa pelaajien kesken aivan vapaasti, vaan erityiset pokemonit, kuten ns. legendaariset pokemonit, vaativat ns. Special Trade-siirron. Special Trade -siirtoja voi tehdä vain kerran päivässä ja niitä voi tehdä ainoastaan ystävien välillä, joiden "ystävyystaso" on joko Great Friend tai Best Friend. Sama sääntö koskee myös pokemoneja, joita vastaanottavalla taholla ei ole vielä lainkaan (Pokedexissään).



Ystävyystasoa voi nostaa osallistumalla pelaajien kesken mm. raid-taisteluihin, salien (gym) kaatamisiin ja muihin pelin tehtäviin.

Lisäksi peliin saapuu lahjajärjestelmä, jossa pelaaja voi saada pokestopilta tai salilta lahjoja. Lahjoja ei voi avata tai saada käyttöönsä itse, mutta ne voi lähettää kaverilleen, jonka kanssa on muodostanut jo aiemmin ystävyyssuhteen pelin sisällä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.