Samsung esitteli Galaxy Note9:n kaveriksi uuden Galaxy Watch -älykellon

Matti Robinson

Samsung esitteli Galaxy Note9:n kaveriksi uuden Galaxy Watch -älykellon
Samsung on esitellyt Galaxy Note9:n esittelytilaisuudessa myös uuden älykellon. Korealaisyhtiö oli tietysti jo vuosia sitten mukana älykellomarkkinoilla, ja on tasaisesti uudistanut älykellomallistoaan. Galaxy Watch -vaikuttaa, ainakin nimensä mukaan, kuitenkin olevan vakavampi yritys valloittaa Applen hallitsema markkina.

Galaxy Watch -älykello tarjoaa kaksi eri kokovaihtoehtoa, 42mm ja 46mm, ja lukuisiä värikkäistä, ja vähemmän värikkäitä, rannekevaihtoehtoja. Yhtiön mukaan laite on valmistettu huippukestävistä materiaaleista, joten sen pitäisi kestää kolhut. Näistä merkittävin on Corningin uusi Gorilla Glass DX+ -lasi, jota käytetään kellotaulun päällä.

Kolhujen lisäksi laite on vedenkestävä viiden ilmakehän paineeseen asti, joten laite on oiva kumppani uimareissulle. Uimareissun jälkeen laitteen voi tietysti ottaa myös muihin treeneihin, sillä se tukee useiden eri urheilu- ja liikuntamuotojen seurantaa.

Laitteessa on myös syke-, stressi- ja unimittarit.

Teknisesti Samsung on innovoinut uuden, entistä virtapihimmän suorittimen tiimoilta, jonka pitäisi tarjota usean päivän akkukeston. Tämä tosin varmaankin vaihtelee riippuen siitä kuinka paljon Galaxy Watchia käyttää sen LTE-yhteydellä.



LTE-yhteyden ansiosta Galaxy Watch toimii myös ilman puhelinta, joten juoksulenkille voi lähteä ilman puhelinta säilyttäen kuitenkin yhteydet. Käyttöjärjestelmänä Galaxy Watchissa on Samsungin oma Tizen, joka on optimoitu toimimaan Galaxy-laitteiden, ja erityisesti Galaxy Note9:n kanssa.

Samsung esitteli myös uuden langattoman Wireless Charger Duo -lataustelakan, jossa voi ladata yhtäaikaisesti sekä Galaxy Note9:ää että Galaxy Watchia.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
117 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
949 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -11%

Realme 11 (5G)
280 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 314 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.