Verizon-pomo paljasti: Tulevasta Galaxy Notesta myös 5G-versio

Puhelinvertailu

Verizon-pomo paljasti: Tulevasta Galaxy Notesta myös 5G-versio
Älypuhelimet tulevat tuomaan tänä vuonna monenlaisia uudistuksia, joista kuitenkin pari nousee mullistavuudessa muiden edelle.

Yksi näistä on taittuvat näytöt, jotka ovat tosin osoittautuneet melko haastaviksi rakentaa kestäviksi. Niiden oli määrä tulla markkinoille ennen kuin saamme vuoden toisen innovaation kunnolla käyttöön, mutta nähtäväksi jää kumpi saapuu ensin.

Se toinen on tietysti 5G-yhteydet. Jo tässä vaiheessa tiedämme, että kesällä ensimmäisillä on käytössä 5G-yhteyksiin kykeneviä laitteita. Tällaisia ovat mm. Galaxy S10 5G (kuvassa), mutta miten on muiden 5G-laitteiden laita?

Verizon-pomo on paljastanut sijoittajapuhelussa, että myös Samsungin tämän vuoden toinen lippulaivapuhelin, Galaxy Note9:n seuraaja eli mitä todennäköisimmin Galaxy Note10, tulee sisältämään 5G:n, kertoo The Verge.

Samsung ei ole vielä kertonut oikeastaan mitään tulevasta Galaxy Notesta, joka ei yllätä, sillä siihen on matkaa vielä kuukausitolkulla. Liekö Samsungilla oltiin tietoisia, että asiasta kerrotaan.



Yllätys tieto ei sinänsä ole, erityisesti koska kyseesssä on juuri kaikki huippuominaisuudet yhteen pakettiin sisällyttävä Note-sarja. Niinpä nyt tiedämme, että 5G:n osaltakaan Note ei jää Galaxy S:ää huonommaksi.

Verizonin toimitusjohtaja Hans Vestberg paljasti myös, että LG:ltä on tulossa Verizonin valikoimiin myös 5G-puhelin, joka lienee syksyllä esiteltävä LG V50.

Huhujen mukaan mm. OnePlus esittelee ensi kuussa tulevan 5G-puhelimensa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.