Huawei Video -suoratoistopalveluun tulee 150 nimikettä ilmaiseksi katsottavaksi

Janne Yli-Korhonen

Huawei Video -suoratoistopalveluun tulee 150 nimikettä ilmaiseksi katsottavaksi
Huawei ja VLMedia ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Huawei Video -suoratoistopalvelun valikoima kasvaa tuntuvasti. Palveluun tulee kesäkauden aikana yhteensä 150 uutta nimikettä, jotka ovat ilmaiseksi katsottavissa tuettujen laitteiden omistajille sekä palvelun käyttäjille. Huawei Videon saa ladattua Huawein puhelimelle AppGallerysta.

Mukana nähdään muun muassa lasten ja vanhempien suursuosikit Willy Fog - Matka maailman ympäri 80 päivässä, Muumi ja punainen pyrstötähti, Kolme muskettikoiraa, Mimi ja Kuku, Hello Kitty, Hupsisukot Pat ja Mat, Myyrä, Vesa-Matti Loirin ja Tommi Korpelan tähdittämä hulvaton kotimainen road-movie Rumble, neljä Jussi-palkintoa voittanut lähiörikosdraama Bad Luck Love sekä paljon muuta.

Sisällöt julkaistaan palveluun vaiheittain kolmessa erässä heinä-syyskuun aikana.

"On hienoa päästä tarjoamaan suomalaisen yleisön nautittavaksi kotimaisia ja kansainvälisiä klassikoita kuten Muumit ja Serranon perhe sekä ikonisia Mika Kaurismäen, Anssi Mänttärin ja Rauni Mollbergin tuotantoja. Huawei Video -suoratoistopalvelun tarjonta on aiemmin koostunut pääosin maksullisista uutuuselokuvista ja laatubrittisarjoista sekä ilmaisista viihdelyhytvideoista. VLMedian ilmaisten pitkien fiktiosisältöjen paketti, joka rakentuu suomalaisten läheisesti tuntemista lastenohjelmista ja kotimaisten ohjaajien sekä näyttelijöiden tähdittämistä klassikkoelokuvista ja -sarjoista, täydentää hyvin kokonaisuuttamme. Lisäksi kansainvälisesti korkealle arvostetut ikivihreät sarjat sekä suurelle yleisölle tuntemattomammat särmikkäät komedia-, jännitys- ja scifi-elokuvat tarjoavat erilaisen vaihtoehdon hyvin urheilupainotteiseen kesään 2021", iloitsee Huawein sisältöpalveluista Pohjoismaissa vastaava Lauri Ogawa.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.