Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Moto G saapuukin kahdessa koossa

2
Puhelinvertailu

Uusi Moto G saapuukin kahdessa koossa
Hiljattain Yhdysvaltain televiraston dokumentit paljastivat tietoja Motorolan tulevasta älypuhelimista. Yhtiö keskikevyen G-sarjan uutuuslaitteet esitellään ensi kuun loppupuolella MWC-messujen yhteydessä, mutta vuodot tekniikasta ovat olleet tiukassa.

Nyt uudet huhut kertovat, että Motorolan suositun mallisarjan uutuudet G5 ja G5 Plus saapuvat kahdessa eri kokoluokassa. Tämä tietysti vaikuttaa tavalliselta ottaen huomioon eron nimessä, mutta edellissukupolvessa G4 (kuvassa) ja G4 Plus olivat samankokoisia laitteita.

Tälläkin kertaa Motorolan uskottiin pysyvän samassa käytännössä, mutta FCC:n dokumenteista paljastunut G5 onkin edeltäjää pienempi 5 tuumainen puhelin ja Plus-malli puolestaan viime vuoden mallejen tapaan 5,5 tuumainen. Molemmissa resoluutio on 1920 x 1080 eli Full HD.

Tekniikan osalta G5:ssä nähdään FCC:n raportoima 3000 milliampeeritunnin akku, 13 ja 5 megapikselin kamerat, 32 gigatavua tallennustilaa, Snapdragon 625 -piiri ja 4 gigatavua RAM-muistia. Käytännössä ainoat uudistukset ovat siis uudemmassa järjestelmäpiirissä ja tuplasti suuremmassa RAM-muistissa.Plussaan voi odottaa pienemmästä mallista poiketen hieman suurempaa 3100 milliampeeritunnin akkua sekä todennäköisesti edeltäjästä tuttua 16 megapikselin kameraa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

jartar
jartar

2

Uutinen on roskaa siinäkin mielessä, että noissa puhelimissa ei ole samat speksit. Plus mallissa on tehokkaampaa rautaa sisällä kuin perusmallissa.

G5 perusmallissa on järjestelmäpiirinä Snapdragon 430 ja keskusmuistia 2 gigaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.