Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Touch Diamond

3
Markus Lehtiniitty

HTC Touch DiamondHTC Touch Diamond on Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustettu tyylikäs älypuhelin.

Erityistä huomiota on siis nimenkin mukaisesti kiinnitetty kosketukseen. Touch Diamondissa on kosketusnäyttö ja HTC:n uusi TouchFLO 3D -käyttöliittymä. Alustana toimivaa Windows Mobilea (versio 6.1 Professional) on näin muokattu aiempaa enemmän koskettamisen käyttöön ja näin yritetty helpottaa käyttöä. Erityisesti nettiselaimen käytettävyyteen kerrotaan vielä kiinnitetyn huomiota. Touch Diamondin kosketusnäyttö on kooltaan 2,8 tuumaa, tarkkkuudeltaan 640x480 pikseliä. Lisäksi Diamondista löytyy kiihtyvyysanturi, joka tunnistaa onko puhelin pysty- vai vaaka-asennossa ja näyttö mukautuu sen mukaan.
HTC Touch Diamondissa on 3,2 megapikselin kamera automaattitarkennuksen kera, nopeat kaksitaajuus-3G+HSDPA/HSUPA-datayhteydet, Bluetooth, WLAN-tuki ja GPS-paikannin, FM-radio RDS-tuella ja tietenkin tuttuja Windows Mobile -sovelluksia kuten mobiiliversio Windows Media Playerista.

Tallennusmuistia on laitettu kuorien sisään neljän gigatavun verran, mutta muisti ei ole laajennettavissa enää muistikorteilla.

HTC Touch Diamond on 11,5 millimetriä paksu eli aika ohut. Sen kerrotaan olevan tulossa markkinoille kesäkuussa 2008.

Kommentit (3)

Teemu

1

Nyt on kyllä HTC onnistunut rankentamaan varsin mainion oloisen puhelimen. Odotan erittäin kovasti tätä malli... Toivottavasti hintaa ei tule liikaa.

Vastaa
Cyka (vahvistamaton)

2

Eiköhän noille touch screeneille tule just tollaset "early adaptors" -hinnat. Tavallaan kiinnostunut Nokian vastauksesta, mut en hinnasta. :I

Vastaa
Matti (vahvistamaton)

3

Spekseiltään varsin kattava laite, mutta epäilen Windows Mobilea kovasti. Käytössä nyt noin puoli vuotta ollut iPod Touch on käyttöliittymältään loistava (kuten isoveljensä iPhonekin), ja epäilenpä ettei HTC ole vielä päässyt samalle tasolle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja