Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinvertailu.com uudistui

4
Petteri Pyyny

Puhelinvertailu.com uudistui
On kulunut lähes vuosi siitä kun AfterDawn osti itselleen suomalaisen puhelinten vertailuun keskittyvän palvelun, Puhelinvertailu.com:n. Ajatuksemme oli alusta lähtien laajentaa sivuston sisältötarjontaa hieman pelkän vertailupalvelun ulkopuolelle.

Tänään saimme vihdoin, noin 10kk myöhässä, valmiiksi ensimmäisen osan Puhelinvertailu.com:n uudistusta. Nyt palvelu on integroitu osaksi AfterDawnin sisällönhallintajärjestelmää, eli mm. puhelinmallien ylläpito on vihdoinkin keskitetty yhteen paikkaan. Lisäksi Puhelinvertailu.com profiloituu nyt entistä selvemmin myös puhelimista ja puhelimiin liittyvästä tekniikasta uutisointiin. Tätä uutisoinnin korostumista tuodaan esiin mm. siten, että Puhelinvertailu.com:ssa julkaistavat uutiset tuodaan näkyviin myös AfterDawnin etusivulla olevassa uutislistauksessa ja myös siten, että Puhelinvertailu.com:n etusivu listaa nyt automaattisesti uusimmat alan uutiset. Samalla Puhelinvertailun uutissisältöä tulee tuottamaan nykyisen ylläpidon lisäksi myös AfterDawnin oma uutistiimi.
Puhelinvertailu.com:n RSS-feedi uudistui samalla rysäyksellä ja käyttää nyt (tuhansien muiden sivustojen tapaan) Feedburneria. Uusittu uutisfeedi löytyy osoitteesta http://feeds.puhelinvertailu.com/puhelinuutiset.

Uudistus tulee jatkumaan myös myöhemmin tänä vuonna, laajentaen sivuston tarjontaa vielä entisestäänkin. Kuten kaikissa isommissa uudistuksissa, myös tässä on varmasti jäänyt jotain huomaamatta ja bugejakin varmasti löytyy, joten kertokaa ihmeessä kaikista ongelmista samantien meille, joko tässä kommentoiden tai vaikka palautelomakkeemme kautta.

Kommentit (4)

dRD (vahvistamaton)

2

Toki, mutta ajateltiin tehdä homma vaihe kerrallaan. Seuraavaa isompaa remonttia tulee olemaan luvassa toivottavasti jo loppukesästä.

Vastaa
jukka (vahvistamaton)

3

Eikö ominaisuushaussa ole enää mahdollisuutta valita tarkemmin millaista puhelinta hakee(esim Windows mobilet vain)?
Aikaisemmin oli (parempi) ominaisuushaku linkin takana - nyt en linkkiä löytänyt.

Vastaa
dRD (vahvistamaton)

4

Ominaisuushakuun tulee se 'laaja' vaihtoehto saataville piakkoin. Nyt tärkeintä oli saada palvelun integrointi ja uutisointiin keskittymiseen liittyvät muutokset 'liveksi' ja jatkaa sitten kehittämistä palautteen perusteella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja