Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian N78 tuli myyntiin

Petteri Pyyny

Nokian N78 tuli myyntiin
Nokian GPS-navigoinnilla, Web 2.0 -kuorrutuksella, WLANilla ja FM-lähettimellä varustettu N78 on tullut myyntiin Suomessa. Laite löytyy AfterDawnin laitevertailun mukaan jo ainakin Verkkokauppa.com:sta sekä IDESanilta.

N78 on ehtinyt aiheuttamaan jo pientä liikehdintää mobiilibloggaajien keskuudessa, koska laite on ensimmäisiä Nokian tuotteita, josta paistaa selkeästi "Web 2.0"-leima. Puhelin tukee mm. kuvien lähetystä suoraan Flickriin ja Share on Ovi -jakopalveluihin. Mielenkiintoisimpia teknisiä ominaisuuksia puhelimessa lienevät A-GPS -tuki sekä sisäänrakennettu FM-lähetin, jonka avulla siis puhelimeen tallennettua musiikkia voidaan toistaa minkä tahansa FM-radion (vaikkapa autoradion) kautta.
Laitetta myydään n. 440 euron hintaan ja se on ainakin alkuvaiheessa saatavilla kolmessa eri värikuosissa (Cocoa-Brown, Pearl-White ja Blue). Laitteesta lisää mm. aiemmassa uutisessamme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja