Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG KC550 5 megapikselin kameralla

Markus Lehtiniitty

LG KC550 5 megapikselin kameralla
LG julkisti uuden KC550-puhelimen, joka on varustettu viiden megapikselin automaattitarkenteisella kameralla. Kameran ominaisuuksiin kuuluvat myös kuvausvalo, linssinsuojus ja kuvanvakain. Lisäksi otettuja kuvia muokata heti puhelimessa.

LG:llä on jo aiemminkin ollut valikoimissaan viiden megapikselin kameralla varustettuja puhelimia - keihäänkärkenään KU990 Viewty, mutta KC550 tuo viiden megapikselin kameran uuteen hintaluokkkaan. Hinta-arvioksi kerrotaan 310 euroa ja markkinoille KC550 luvataan kesäkuun 2008 lopussa.
Tietynlainen erikoisuus KC550:ssä on myös liiketunnistin, jota hyödynnetään puhelimen ohjaamiseen sekä peleissä. Esimerkiksi kuvia katsellessa liikkeentunnistin havaitsee käytetäänkö puhelinta pysty- vai vaaka-asennossa ja kääntää näytön kuvaa vastaavasti.

KC550 on kolmitaajuuksinen GSM-puhelin (900/1800/1900 MHz) ja datasiirtoon tuetaan GPRS- ja EDGE-yhteyksiä. Muista KC550:n ominaisuuksista merkittävimpiin kuuluvat muun muassa TV-ulostulo, mediasoitin, FM-radio, Bluetooth stereotuella sekä microSD-muistikorttipaikka. Näyttö on kooltaan 2,4 tuumaa.

Vertailuosiostamme löytyvät LG KC550:n tekniset tiedot ja sitä kauttahan ne ovat myös vertailtavissa muihin puhelimiin.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja