Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkisti i900 Omnian

12
Markus Lehtiniitty

Samsung julkisti i900 Omnian
Samsung i900 Omnian tehtävänä on tarjota jälleen yksi haastaja lisää Applen iPhonelle. i900 Omnia rakentuu Windows Mobile 6.1 Professional -käyttöjärjestelmän päälle ja tarjoaa kattavat ominaisuudet.

Samsung i900 Omniassa on tietenkin kosketusnäyttö, kooltaan 3,2 tuumaa. Tarkkuutta näytössä riittää 400x240 pikselin verran. Näyttö lisäksi vastaa kosketukseen värähtelyllä. i900:n muotoilu muistuttaa hyvin paljon iPhonen linjoja: mustaa ja kiiltävät reunukset. Näytön alla on myös perinteiset luurinäppäimet sekä niin sanottu optinen hiiri, jolla voi myös ohjata laitetta.
Omnian käyttöliittymän voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta: perinteinen 12 kuvakkeen valikko lisättynä oikoteillä tai vaihtoehtoisesti avoin kirjoitusalusta widget-linkeillä ja ikonipohjaisilla oikoteillä. Käytännössä sitten nähdään vasta kuinka käyttöliittymä oikeasti toimii. Lisäksi sisäänrakennettuna Omniassa on sensori, joka havaitsee laitteen asennon ja kääntää näytön sen mukaisesti joko pysty- tai vaaka-asentoon.

Ominaisuuksia i900 Omniasta löytyy paljon. Kamera on tarkkuudeltaan viisi megapikseliä ja siitä löytyy automaattitarkennus, sisäistä muistia on 16 gigatavua ja lisäksi löytyy microSD-muistikorttipaikka, tuettujen video- ja musiikkiformaattien lista on pitkä, FM-radio RDS-tuella löytyy ja lisäksi i900:ssa on vielä sisäänrakennettu GPS:kin. Selaimena voi käyttää joko Internet Exploreria tai Operaa. Luonnollisesti laitteesta löytyy myös tutut Windows-ohjelmat mobiiliversioina: Word, Excel, PowerPoint ja Outlook.

Yhteydenpitoon i900 Omnia tarjoaa nelitaajuus-GSM:n GPRS- ja EDGE-yhteyksillä, 3G-yhteydet HSDPA-tuella, Bluetoothin stereotuella, WLAN:in, USB-liitännän sekä TV-ulostulon.

Pohjoismaiden eli myös Suomen markkinoille i900 Omnian lupaillaan saapuvan lokakuussa 2008.

Kommentit (12)

Ikke (vahvistamaton)

5

Ja hinta olis? Varmaan jotakin 900€ luokkaa! Jos olis 400 niin se olis jo mulla kädessä!

Vastaa
Samsa90 (vahvistamaton)

6

Ihan nätti ja erittäin hyvillä ominaisuuksilla varustettu puhelin! Olin ostamassa Nokia N96:sta, mutta ennakkotilasin tämänkin varmuuden vuoksi :)

Mutta mikäli N96 ja tämä ovat suunnilleen saman hintaisia, valitsen mieluummin tämän (kosketusnäyttökin on) ;)

Vastaa
Ismo (vahvistamaton)

7

Moi!

Onkohan tässä läheisyystunnistin tms. joka lukitsee näppäimet, kun puhelin nostetaan korvalle?

Vastaa
Pooh (vahvistamaton)

9

Hi!!!
milloin myydään Suomessa koska Thaimaassa oli myynnyt
haluaisin ostaa.

Vastaa
Iso Pee

10

Verkkokauppa, mikromaja ja joku muu vastaava jota en nyt muista niin lupaavat saapumispäiväksi 25.10.2008, tiedä sitten...

Vastaa
rantsimak
rantsimak

11

Hinta tullut jo heti alas.
8GB:n SD-kortti kaupan päälle.

Hintaa 573,-
Toimituspäivä vielä pimennossa...

www.cyberphoto.fi

Vastaa
slobbis
slobbis

12

Lol siin on vaa 65 000 värin näyttö aika pohjanoteeraus ton hintaselta puhelimelta nokian tubessa on sentää hyvä näyttö 16,7 milj värii ja markkinoiden paras resoluutio

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja