Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta kolme uutuutta Suomeen

Markus Lehtiniitty

Samsungilta kolme uutuutta Suomeen
Samsung on julkistanut kolmen jo aiemmin kansainvälisesti esitellyn mallin tulon myös Suomen markkinoille. Uudet Suomen markkinoille luvatut mallit ovat TouchWiz F480, i200 ja Soul.

Olemme kertoneet uutuuksista jo niiden esittelyn yhteydessä ja uutena tietona nyt onkin vain saatu tuotteiden markkinoilletuloajankohdat Suomessa ja ajantasaiset hintatiedot kahden mallin osalta.
Aiemmin uutisoimamme F480 on saanut eteensä lisänimen TouchWiz. F480:ssa on kosketukseen vastaava kosketusnäyttö. Suomen markkinoille se on tulossa lokakuussa 2008 ja hinnasta ei ole toistaiseksi tietoa.i200 on aiempaa hieman edullisempaan hintaluokkaan tähtäävä Windows Mobile -älypuhelin. Sitä lupaillaan markkinoille jo kesäkuun kuluessa ja hinta-arvio on 379 euroa.Viimeisenä muttei vähäisimpänä on Samsung Soul eli U900. Soulin pitäisi saapua markkinoille välittömästi ja hinta-arvio on 599 euroa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja