Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

TomTomilta navigointisofta iPhonelle

Markus Lehtiniitty

TomTomilta navigointisofta iPhonelle
TomTom on tiedottanut tuovansa iPhonelle navigaatiosovelluksen. Tarkempaa tietoa aikataulusta ei vielä toistaiseksi ole ilmoitettu.

Apple esitteli eilen uuden version iPhone-puhelimestaan, joka sisältää nyt myös sisäänrakennetun GPS-paikannuksen, joka mahdollistaa navigaatiosovellukset. Apple ei kuitenkaan itse paketoi iPhoneensa varsinaista navigaatiosoftaa vaan se jää kolmansien osapuolten, kuten nyt TomTomin, harteille. iPhonesta löytyy vakiona vain Google Maps -sovellus, jossa käyttäjä kyllä näkee sijaintinsa kartalla ja saa yksinkertaisia reittiohjeita muttei varsinaista navigaatiota.
TomTomin mukaan parhaillaan he testaavat uutta iPhone-sovellustaan, joten voisi olettaa sen olevan tulossa vielä loppuvuoden aikana. Hinnasta ei ole tietoa eikä muutakaan tarkempaa tietoa ole vielä julkaistu.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja