Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson S302 vuoti verkkoon, F305:stä lisätietoa

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson S302 vuoti verkkoon, F305:stä lisätietoa
Sony Ericssonilla on lehdistötilaisuus tiistaina 17. kesäkuuta. Olemme jo useampaan otteeseen kertoneet verkkoon vuotaneista uusista Sony Ericssonin puhelimista. Edellisessä katsauksessamme ennustimme, että Sony Ericssonin tiistaiset uutuudet alkaisivat olemaan koossa viiden vuotaneen puhelimen jälkeen, mutta olimme väärässä.

Sony Ericsson S302 saattaa myös kuulua tiistaina julkistettaviin uutuuksiin. S302 on varsin simppelin näköinen, muodoltaan patukkamallinen ja perusominaisuuksin varustettu puhelin.
S302:n ominaisuuksiin kuuluvat kahden megapikselin kamera (ei automaattitarkennusta) ja LED-kuvausvalo, 20 megatavun sisäinen muisti, Memory Stick Micro -muistikorttipaikka, Bluetooth stereotuella ja FM-radio. S302:n datayhteydet hoituvat GPRS:n ja EDGE:n voimin. S302:n kerrotaan kuuluvan Sony Ericssonin uuteen Snapshot-sarjaan.

Näyttö S302:ssa on 176x220 pikselin TFT-värinäyttö. Painoa on kertynyt 79 grammaa, paksuutta 11 milliä. Lisää tietoa S302:sta saamme mitä luultavimmin tiistaina.

---

Jo aiemmin kerroimme hieman uudesta halvaksi pelipuhelimeksi suunnatusta F305-mallista. F-sarja on uusi Sony Ericssonin mallistossa. F305:sta on nyt saatu hieman lisää tietoa.

Pelaamiseen on luonnollisesti panostettu. Näytön yläpuolella on pelaamiseen tarkoitetut pelinäppäimet ja sisäänrakennettuna F305:ssä on kiihtyvyysanturi, jota hyödynnetään peleissä. Esiasennettuna laitteessa on kolme peliä: Bowling (keilaus), Bass fishing (jonkinlainen kalastuspeli) ja Jockey. Esimerkiksi Bowlingissa keilapallo heitetään puhelinta sopivasti heilauttamalla.

Myös F305 on S302:n tavoin datayhteyksiltään GPRS/EDGE-laite. F305:ssa on FM-radio, stereokaiuttimet ja Bluetooth stereotuella. Lisäksi laitteessa on kahden megapikselin kamera ja Memory Stick Micro -muistikorttipaikka. Myös samoin kuin S302:ssa, on F305:n näytössä 176x220 pikseliä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja