Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Android-puhelimet myöhästyvät

1
Markus Lehtiniitty

Googlen Android-puhelimet myöhästyvät
Googlen Android-puhelimet tulevat myöhästymään alkuperäisestä aikataulustaan. Asiasta kertoi Wall Street Journal -lehti.

Alkuperäisen aikataulun mukaisesti ensimmäisen, T-Mobile-brändätyn, Android-laitteen piti tulla kauppoihin Yhdysvalloissa kesän aikana, mutta tämän hetkisen tiedon mukaan se on tulossa markkinoille vasta vuoden lopulla loka-joulukuussa.
Googlen mobiilialustoista vastaava johtaja Andy Rubin kertoi lehdelle, että markkinoille tuloa ovat viivästyttäneet operaattoreiden vaatimukset. Googlea on kritisoitu siitä, että se on muutellut Android-alustaansa liikaa, joka on johtanut muutostarpeisiin puolestaan muiden kehitysprojekteissa.

Toisen amerikkalaisoperaattorin Sprintin on myös kerrottu muuttaneen Android-suunnitelmiaan ja nyt Android tuodaan vasta Sprintin WiMAX:in mobiiliversioon perustuvan 4G-verkon laitteisiin.

Googlen Android on uusi haastaja puhelinten monipuolistuville ohjelmistoalustamarkkinoille, joilla kamppailevat jo muun muassa niin Symbian-leiri Nokian S60-käyttöliittymän kera, Applen iPhone, Microsoftin Windows Mobile sekä erityisesti Pohjois-Amerikassa RIM:in Blackberry-alusta.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja