Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola julkisti MOTOZINE ZN5:n

3
Markus Lehtiniitty

Motorola julkisti MOTOZINE ZN5:n
Motorola on julkistanut viiden megapikselin varustetun ZN5-mallin, josta olemme jo aiemmin kertoneet. Uuden mallin koko nimi on MOTOZINE ZN5.

Kerroimme tuossa aiemmassa jutussa jo melko kattavasti ZN5:n tekniset tiedot, joten tässä vain pieni kertaus. Kyseessä on siis viiden megapikselin kameralla varustettu kamerapuhelin, joka on kehitetty yhteistyössä Kodakin kanssa. Kamerasta löytyy automaattitarkennus, xenon-salama ja se on varustettu linssinsuojuksella. Kamerasta löytyy myös joitain ominaisuuksia, joita ei ole aiemmin kamerapuhelimissa nähty kuten pakkaamattomien ja käsittelemättömien RAW-kuvien tuki.
ZN5 perustuu Motorolan omalle Linuxin päälle toimivalle alustalle. Muista ominaisuuksita mainittakoon WLAN, FM-radio, stereo-Bluetooth ja microSD-muistikorttipaikka. ZN5 on ainoastaan nelitaajuus-GSM-puhelin eikä 3G-tukea siis ole.

Aluksi MOTOZINE ZN5 on suunnattu vain Kiinan markkinoille, jonne se on tulossa heinäkuun aikana. Muille markkinoille sitä lupaillaan loppuvuoden aikana.

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja