Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson P5 ja G702 peruttu

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson P5 ja G702 peruttu
Melko varmojen tietojen mukaan Sony Ericsson on peruuttanut kahden mallinsa P5:n ja G702:n julkistamisen ja täten myyntiintulon. Olemme aiemmin kertoneet huhuista P5:een ja G702:een liittyen muun muuassa täällä ja täällä.


Tarkkaa syytä Sony Ericssonin ilmeiselle päätökselle ei ole tiedossa. Luultavasti kyseessä ovat tuoteportfolio- ja markkinointiseikat sekä se, että mallien ominaisuudet eivät olisi olleet riittävän kilpailukykyisiä kilpailijoihin verrattuna ja täten resursseja on päätetty keskittää lupaavampien tuotteiden jatkokehitykseen.

P5:n osalta perumisen syyksi veikkaillaan juuri kilpailukyvyttömiä ominaisuuksia ja G702:n osalta puolestaan ehkä liian sekavaa muotoilua esimerkiksi näppäimistön osalta.

Toisaalta aivan varmoja perumisesta ei vielä voida olla ja joidenkin tietojen mukaan mallit olisivat mahdollisesti tulossa vain Aasian markkinoille, mutta eivät Eurooppaan.

Kehitysprojektien keskeyttäminen on kuitenkin aivan normaalia toimintaa ja näin on tapahtunut aiemminkin muutamien puhelinmallien osalta, joista oli jo vuotanut verkkoon kuvia ja tietoja.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja