Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 3G myy USA:ssa tuplavauhtia iPhoneen verrattuna, 22. elokuuta myyntiin 20 uudessa maassa

Markus Lehtiniitty

iPhone 3G myy USA:ssa tuplavauhtia iPhoneen verrattuna, 22. elokuuta myyntiin 20 uudessa maassa
Yhdysvalloissa Applen iPhonea kauppaavana operaattorina toimiva AT&T on osavuosikatsauksensa yhteydessä paljastanut myös hieman tietoja iPhone 3G:n alun myyntimenestyksestä.

AT&T:n mukaan uutta iPhone 3G:tä on myyty viikossa tuplamäärä verrattuna alkuperäisen iPhonen myyntiin ensimmäisenä viikkona. Mitään tarkkoja lukuja AT&T ei paljasta. iPhone 3G:t ovat monin paikoin loppuneet USA:n markkinoilta ja niiden saatavuus on muuttunut heikoksi.
AT&T kertoi myös, että älypuhelinten osuus sen verkossa käytetyistä puhelimista on noussut vuodessa 8 prosentista 18 prosenttiin.

Huolimatta iPhone 3G:n heikosta saatavuudesta jo osassa nykyisiä markkinoita, Apple on vahvistanut tuovansa iPhone 3G:n 22. elokuuta myyntiin 20 uudessa maassa kuitenkaan kertomatta vielä mitkä nämä 20 maata ovat. Apple on nostamassa pikku hiljaa iPhone 3G:n tuotantoa. Tämä mahdollistaa uusille markkinoille laajentumisen.

Kaikkiaan Applen tähtäimessä on tuoda iPhone 3G markkinoille tämän vuoden aikana yli 70 maassa ja tavoitteeksi on asetettu 10 miljoonan iPhonen myynti vuoden 2008 aikana.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja