Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin alkuvuoden 2009 mallisto vuosi verkkoon

6
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin alkuvuoden 2009 mallisto vuosi verkkoon
Sony Ericssonilta on viime aikoina vuotanut verkkoon tietoja ja kuvia monista tulevista uutuusmalleista. Siitä, ovatko vuodot olleet suunniteltuja Sony Ericssonin toimesta vai tahattomia, ei ole tietoa mutta jälleen kerran tulevista Sony Ericssonin puhelinmalleista on ilmestynyt verkkoon tuoreita tietoja.

Kolmesta tulevasta uutuudesta, jotka kulkevat kehitysnimillä Rika, Filippa ja Kate olemme kertoneet jo aiemminkin.
Nyt on ilmestynyt tietoja neljästä uudesta mallista. Valitettavasti niistä ei ole vielä saatu kuvia. Tämän juttumme kuvassa esiintyykin Rika, myyntinimeltään luultavasti W705.

Koodinimellä Yao varustettu malli tullee myyntiin nimellä W305 ja on edullinen liukukansimalli. Kyseessä on F305-pelipuhelimen Walkman- eli musiikkiversio. Yue-kehitysnimellisen puhelin puolestaan tulee kuulumaan Cyber-shot-puhelinten sarjaan ja sisältää 3,2 megapikselin kameran. Kyseessä on yksi K550-mallin seuraajista ja muodoltaan Yue on perinteistä patukkamallia edeltäjänsä tapaan.

Sekä Yaon että Yuen julkaisun odotetaan tapahtuvan ensimmäisen vuosineljänneksen jälkipuoliskolla.

Kehitysnimellä Frances kehitetty puhelin kuuluu myös Cyber-shot-sarjaan ja on liukukansipuhelin. Francesin kerrotaan olevan erittäin tyylikäs. Ominaisuuksista ei ole paljoa tietoa, mutta Francesista pitäisi löytyä GPS-paikannus sekä kamerasta aktiivinen linssinsuojus, Photo fix -toiminto, kasvojen tunnistus sekä ns. "hymylaukaisin", joka ottaa kuvan kun kuvattava hymyilee.

Neljäs uusi tulokas on kehitysnimeltään Athena. Se kuuluu Sony Ericssonin edullisten kamerapuhelinten Snapshot-sarjaan. Athena on rakenteeltaan patukkamallia ja kuuluu keskihintaluokkaan. Kyseessä saattaa olla S302-mallin seuraaja. Julkaisun odotetaan tapahtuvan vuoden 2009 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Kommentit (6)

Jopas (vahvistamaton)

1

No, hyh!

Väkisin väännettyä muotoilua ja värien käyttöä. Selvästi ideat loppu. Samallaista teki Nokia jossainvälissä halpis puhelimissaan...

No tuotekehittävät mustaksi niin joku ostaa.

Vastaa
pena (vahvistamaton)

2

Sulkisivat jo hanat. Näitä kuviahan vuotaa jatkuvasti nettiin. Ovatko viime aikoina julkistaneet itse puhelimia ollenkaan?

Vastaa
Teukka (vahvistamaton)

3

Eipä ole mitään kiinnostavaa tulossa xperian lisäksi SE:ltä. Tosin sekin alkaa olla ylihintainen kun viimein saadaan kauppoihin. Aika typeräksi mennyt muutenkin tämä, että julkaistaan luureja vuosi ennen myyntiintuloa ja sit ku on myynnissä ni on jo vanhaa kamaa. Ihme touhua.

Vastaa
Kauko Säädin (vahvistamaton)

4

Ompa hölmön näköinen puhelin. Olen muutaman kerran pohtinut näitä "vuotoja" uusista tuotteista ja olenkin sitä mieltä että siinä on oiva konsti saada suurelta yleisöltä palautetta jotta kandeeko mainittua tuotetta ylipäätään alkaa valmistamaan.

Vastaa
Tumppi (vahvistamaton)

5

Hyvä kommentti Kauko Säätimeltä. Eihän Sony Ericsson ole mitää uutta ja mullistavaa julkistanut enää pitkään aikaan ja heikolta näyttää tuo ensi vuosikin. Sitä haikeana muistelee aikaa, jolloin W800 tuli myyntiin. Se puhelin oli oman aikakautensa kuningas hyvän kameran ja musiikkiominaisuuksien myötä. Väittäisin, että oli iso mullistus markkinoilla. Sen jälkeen ei SE olekaan pystynyt ottamaan enää uusia, isoja askelia. On vain aina tehty pieniä viilauksia jo olemassa oleviin malleihin ja tekniikoihin. Nyt odottaisi jo sitä seuraavaa suurta harppausta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja