Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kosketusnäytöllinen kahdeksan megapikselin kamerapuhelin Sony Ericssonilta?

5
Markus Lehtiniitty

Kosketusnäytöllinen kahdeksan megapikselin kamerapuhelin Sony Ericssonilta?
Tietoja Sony Ericssonin tulevista malleista vuotaa aina vain lisää. Tällä kertaa verkkoon on ilmestynyt tietoja Sony Ericssonin mahdollisesta tulevasta, kahdeksan megapikselin kameralla ja kahdeksan gigatavun muistilla varustetusta kosketusnäyttöpuhelimesta.

Edellä mainittua puhelinta kehitetään Hikaru-koodinimellä. Sen kerrotaan olevan rakenteeltaan liukukansimallia. Mallin tulevasta myyntinimestä ei ole toistaiseksi tietoa.
Sony Ericssonin W350-mallin pitäisi myös seuraaja. Sitä kehitetään Twiggy-kehitysnimellä. Sen ominaisuuksiin kerrotaan kuuluvan kolmen megapikselin kamera ja tarkkuudeltaan 240x320 pikselin näyttö. Markkinoille se tulisi kahtena eri värivaihtoehtona vuoden 2009 toisella neljänneksellä.

Hikaru ja Twiggy tuovat kaksi mallia lisää Sony Ericssonien tulevien mallien valikoimaan, josta kerroimme viime viikolla. Jo siis yhdeksästä Sony Ericssonin puhelimesta on vuotanut verkkoon tietoa ennen niiden julkistamista.

Monetkaan jo vuotaneista Sony Ericssonin uutuusmalleista eivät tarjoa paljoakaan uusia ominaisuuksia tämän hetken tietojen mukaan. Uudet mallit tarjoavat vain pikkumuutoksia uusissa kuorissa, joka onkin ollut Sony Ericssonin ongelma viime aikoina. Sony Ericsson kuitenkin on hereillä ja Financial Times -lehden haastattelussa Sony Ericssonin toimitusjohtaja Dick Komiyama kertoikin Sony Ericssonin pienentävän markkinoilla olevien puhelinmallien määrää 20 prosentilla ensi vuonna verrattuna vuoteen 2008.

Kommentit (5)

kim (vahvistamaton)

1

zzz.... ai taas uusia SE puhelimia? vuodettuna? oliko jotain uutta? ai ei... zzz

Vastaa
lake (vahvistamaton)

2

en usko että täl(kään) on mitään jakoo iphonen kans. Tuski tätä ees koskaa tulee, vuotojen perusteella SE:ltä tulee enempi puhelimii ku nokialt. Joko siel on r&d:ssä ihan helvetin huono security tai helvetin huolimatonta porukkaa... Tai sit nää on vaa kusetusta

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja