Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC-pomo: Google-puhelimia kaupaksi 600000 tänä vuonna

5
Markus Lehtiniitty

HTC-pomo: Google-puhelimia kaupaksi 600000 tänä vuonna
HTC:n pääjohtaja ja perustaja Peter Chou ennustaa ensimmäisen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen, HTC:n valmistaman T-Mobile G1:n tämän vuoden myynnin asettuvan noin 600000 kappaleeseen. Chouta haastatteli Mercury News.

Aiemmin liikkui tietoja G1:n hurjista ennakkotilausmääristä. Puhetta oli jopa 1,5 miljoonasta ennakkotilatusta G1-puhelimesta. Jälkikäteen tämän kaltaiset luvut ovat osoittautuneet lähes tähtitieteellisiksi todellisuuteen verrattuna. Oikeasti ennakkoon myytiin vain ehkä noin 200000 G1-laitetta.
Ensi vuoden myynnistä Chou toteaa vain, että he ajattelevat voivansa tehdä G1:siä ensi vuonna tätä vuotta enemmän. G1:tä ja sen menestystä tullaan aikanaan tietysti vertailemaan kosketusnäyttöpuhelinten trendin aloittaneeseen Applen iPhoneen. Chou uskoo, että G1 kuitenkin tulee pärjäämään kilpailussa erityisesti sen sisältämän QWERTY-täysnäppäimistön vuoksi.

T-Mobilen G1 on ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin ja sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat suuri kosketusnäyttö, reilun kolmen megapikselin kamera sekä esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö sekä laaja tuki erilaisille Googlen palveluille. T-Mobile G1 tuli saataville Yhdysvalloissa viime viikolla.

Kommentit (5)

Einstein (vahvistamaton)

1

Hahaha, 1.5M ~ 200k HTC:lla. No markkinointi tempaushan tuo huhuvuoto varmasti oli. Mielestäni 200k:kin on uskomaton suoritus tuon luokan rouskulta.

Vastaa
Einstein (vahvistamaton)

2

@ Kasavuori

Ei niitä tyhmiä ihmisiä sitten ollutkaan niin paljoa. :D

Vastaa
Jimmy Hoffa (vahvistamaton)

3

Tyhmiä ihmisiä on paljon enemmän ku kerran nokialaisia ostelevat..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja