Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n MAX 4G yhdistää GSM:n ja WiMAX:in samaan laitteeseen

1
Markus Lehtiniitty

HTC:n MAX 4G yhdistää GSM:n ja WiMAX:in samaan laitteeseen
HTC:n MAX 4G on tiettävästi ensimmäinen puhelin, jossa yhdistyvät perinteisten GSM-puhelinverkkojen tuki ja tuki WiMAX-verkoille. WiMAX on uusi yhteystekniikka, joka tarjoaa nopeita yhteyksiä ja voidaan nähdä jopa neljännen sukupolven verkkoteknologiana.

MAX 4G on tulossa toistaiseksi markkinoille vain Venäjällä, missä laitetta tulee yksinoikeudella myymään Scartel Yota-WiMAX-verkossaan käytettäväksi.
WiMAX:in ohella MAX 4G:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,8 tuuman suuri kosketusnäyttö (tarkkuus 480x800 pikseliä), kahdeksan gigatavun sisäinen tallennusmuisti, viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, GPS-paikannus ja FM-radio. MAX 4G on kolmitaajuus-GSM-puhelin ja tukee GSM-verkoissa GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Puhelimen käyttöjärjestelmä on Microsoftin Windows Mobile 6.1 Professional, jota on parannettu HTC:n itse kehittämällä TouchFLO 3D -käyttöliittymällä.

HTC MAX 4G:n hinnaksi Venäjällä on tulossa noin 840 euroa kahden vuoden liittymäsopimuksella. Sopimukseen sisältyy kuitenkin ilmeisesti myös ilmaista musiikki- ja videosisältöä.

Muun muassa Nokiallakin on ollut jo aiemmin Yhdysvaltain markkinoilla WiMAX-laite, Nokia N810 WiMAX Edition, mutta toistaiseksi puhelintoiminnallisuuden ja WiMAX:in yhdistävää laitetta Nokia ei ole esitellyt.

Kommentit (1)

malagant (vahvistamaton)

1

Tähän sopisi vielä mainos Oulusta, jossa avataan lähes 130 neliökilometriä kattava ilmainen WiMAX-verkko joulukuun alkupuolella. Kaikkiin puhelimiin WLAN-yhteyden kaveriksi WiMAX ja äkkiä! :) Ja tietty läppäreihin myös.

(http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=35533)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja