Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Kartat uudistui ja laajeni myös tietokoneelle Ovin kautta

5
Markus Lehtiniitty

Nokian Kartat uudistui ja laajeni myös tietokoneelle Ovin kautta
Nokia julkisti tänään Nokia World -tapahtumassa uuden 3.0-version Kartat-sovelluksestaan (Nokia Maps) sekä karttojen laajentumisen myös tietokoneella käytettäväksi osana Ovi-palvelua.

Uudet palvelut mahdollistavat muun muassa reitin suunnittelun tietokoneella ja sen synkronoinnin puhelimeen kohteeseen navigointia varten. Lisäksi uusi 3.0-versio Kartat-sovelluksesta tuo mukanaan paljon muitakin uudistuksia, joihin kuuluvat yksityiskohtaisemmat kartat, 3D-maamerkit 216 kaupungista, korkeatarkkuuksiset ilmakuvat, maastokartat, yleisnäkymä reitistä navigointitilassa sekä parannettu navigointi jalan liikuttaessa.
Karttojen korkeamman laadun Nokia kertoo olevan seurausta Nokian ja Nokian ostaman NAVTEQ-karttayhtiön tiiviistä yhteistyöstä. Nokian mukaan Ovi-karttapalveluun yhdistettynä Nokia Kartat on ensimmäinen maksuton kartta- ja navigointipalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden reitin suunnitteluun tietokoneella ja sen siirtämiseen mobiililaitteeseen.

Tänään julkistetun Ovi-karttapalvelun Nokia kertoo kehittyvän tulevaisuudessa olemaan enemmän kuin pelkkä staattinen kartta. Käyttäjät voivat muun muassa jakaa sijaintitietojaan sekä kokemuksiaan ja tallentaa paikkoja.

Uusi versio Nokian Maps-sovellukseta on jo ladattavissa Nokian Beta Labs -palvelun kautta. Myös Maps on Ovi -palvelun beta-testiversio on jo julkaistu. Nokian mukaan beta-versioista voi vielä puuttuu joitain ominaisuuksia, jotka tulevat lopullisiin versioihin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

turo (vahvistamaton)

1

Vau!! Map2.0 toimi jo hyvin.. hienoa että Noksulta löytyy draivia

Vastaa
Markus Lehtiniitty

2

Uusi Mapsin 3.0-versio on tuettu toistaiseksi vasta S60 3rd Edition -alustan laitteissa lukuun ottamatta Nokian N96:aa, jonka kanssa sillä on vielä tiedossa olevia ongelmia.

Maps on Ovi puolestaan toimii Internet Explorer 6:lla tai 7:llä tai Mozilla Firefox 2:lla tai 3:lla, mutta tarvitsee kaikissa tapauksissa plug-inin asennuksen, joka kuitenkin on melko helppoa.

Vastaa
MKAntero (vahvistamaton)

3

"Uusi Mapsin 3.0-versio on tuettu toistaiseksi vasta S60 3rd Edition -alustan laitteissa lukuun ottamatta Nokian N96:aa, jonka kanssa sillä on vielä tiedossa olevia ongelmia."

Tuohon voisin lisätä vielä sen, että tukee siis S60 3rd Edition Feature Pack 2 - alustan laitteita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja