Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin ensimmäinen Google-puhelin ei sittenkään tule vielä ensi kesänä

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin ensimmäinen Google-puhelin ei sittenkään tule vielä ensi kesänä
Sony Ericssonin ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin ei sittenkään liene olevan tulossa markkinoille vielä ensi kesänä kuten viime viikolla kerroimme.

Luotettavana yleisesti pidetyn Unofficial Sony Ericsson Blog -sivuston mukaan Sony Ericssonin ensimmäisen Android-puhelimen markkinoilletulo tapahtuu oikeasti monista muista tiedoista poiketen vasta ensi kesää paljon myöhempänä ajankohtana.
USEB-sivuston mukaan Sony Ericsson aloitti ensimmäisen Android-puhelimensa kehittämisen vasta vähän aikaa sitten, joten sen tulo markkinoille jo ensi kesänä ei yksinkertaisesti ole mahdollista. USEB:n mukaan toistaiseksi ensimmäiselle Android-puhelimelle ei edes ole olemassa mitään tarkkoja julkaisu- tai markkinoilleaikatauluja. Keskimäärin uuden puhelinmallin kehittäminen kestää karkeasti kaksi vuotta.

Sen sijaan myös USEB:n mukaan Sony Ericssonin ensimmäinen Android-puhelin tulee kuulumaan ylempään hintaluokkaan ja myöhemmin Android tulee laajenemaan myös edullisempiin hintaluokkiin. Lisäksi Android-puhelimilla tulee olemaan tärkeä rooli Sony Ericssonin mallistossa ja ne eivät tule jäämään ns. niche-tuotteiksi.

Sony Ericsson liittyi viime viikolla Android-alustan kehitystä tukevan Open Handset Alliancen jäseneksi ja kertoi tuovansa tulevaisuudessa markkinoille myös Androidilla varustettuja älypuhelimia Symbian- ja Windows Mobile -puhelinten ohella.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja