Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia järjestää keskiviikkona musiikkipuhelintapahtuman

Matti Vähäkainu

Nokia järjestää keskiviikkona musiikkipuhelintapahtuman
Lähes heti Mobile World Congress -messujen jälkeen Nokia siirtyi suunnittelemaan uutta tapahtumaa, joka järjestetään ensi keskiviikkona eli ylihuomenna. Tietoja tapahtuman sisällöstä ei vielä ole tiedossa, mutta ilmeisimmin tapahtumaa voi seurata suorana netissä.

Tapahtuma kantaa "Your Music Player is Ringing"-teemaa ja alkaa kello 11 Suomen aikaa. Nähtäväksi jää mitä tapahtumassa julkistetaan. Teeman perusteella kyseessä voi olla yksi tai useampi musiikkipuhelin, mutta allekirjoittanut arvelee, että odotettavissa on lähinnä Comes with Music- ja/tai musiikkikauppajulkistuksia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja