Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä näyttävät Nokian uudet musiikkipuhelimet

20
Matti Vähäkainu

Tältä näyttävät Nokian uudet musiikkipuhelimet
Nokian järjestämä Your Music Player is Ringing -tapahtuma on parhaillaan käynnissä. Yritys julkaisikin vasten allekirjoittaneen arvailuja kolme uutta musiikkipuhelinta, joiden tarkoitus on vahvistaa Nokian asemaa muun muassa Applea vastaan. Tapahtumassa kerrottiin myös Comes With Music -musiikkipuhelindiilin laajentumisesta uusiin maihin.

Uudet puhelinmallit ovat Nokia 5030, 5330 XpressMusic ja 5730 XpressMusic. Ensimmäinen mainituista on puhelinmalliston halvimmasta päästä ja on suunnattu lähinnä kehittyville markkinoille. Kyseessä on myös yrityksen ensimmäinen puhelin, jossa on sisäänrakennettu radioantenni. Noin 40 euron hintainen kapula tottelee myös nimeä XpressRadio.
160 euron hintainen 5330 XpressMusic on liukukantinen musiikkipuhelin, josta löytyvät 3,5mm kuulokeliitin, 3,2 megapikselin kamera, A-GPS ja XpressMusic-hipaisunäppäimet musiikkivalinnoille. Nokia lupaa puhelimelle 26 tuntia musiikin soittoaikaa.

Kallein ja monipuolisin kolmesta laitteesta on 5730 XpressMusic. Kyseessä on liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustettu musiikkipuhelin. Paljon E75-älypuhelinta muistuttavan 5730 XpressMusicin ominaisuuksista kerrottakoon WLAN, A-GPS, 3,2 megapikselin kamera, 3,5mm kuulokeliitin ja microSD-korttipaikka.

Nokia kertoi Comes With Musicin laajenemisesta. Tässä kuussa Brittejen ja Singaporen kaveriksi liittyy Australia. Palvelu on saatavilla muutaman kuukauden sisällä myös muu muassa Ruotsissa, Italiassa ja Mexicossa. Myös juuri julkaistut 5730 XpressMusic- ja 5330 XpressMusic -musiikkipuhelimet tulevat saataville Comes With Music -diilinä.


Vasemmalta oikealla: Nokia 5030, Nokia 5330 XpressMusic ja Nokia 5730 XpressMusic

Kommentit (20)

JiM Beam (vahvistamaton)

1

Ensimmäinen näyttää teiniåuhelimelta, toinen tylsältä ja simppeliltä ja kolmas business mallilta. Hmmm.

Vastaa
Nasse (vahvistamaton)

3

Nokia 5330 näyttää mielestäni erittäin hienolta ja vieläpä halpa 8) saattaapi mennä ostoslistalle

Vastaa
erpe (vahvistamaton)

6

Tuo 5730 on selvästi hienoin ja mielenkiintosin. Palm Pre kuitenki tähtäimessä. :)

Vastaa
namm (vahvistamaton)

8

Ei huonoja. Muotoilukaan ei tuota halvinta lukuunottamatta ole sitä täysin samaa ja vanhaa Nokiaa.

Itseäni ei kuitenkaan nuo XpressMusic-raidat eli nuo kirkkaat punaiset ja siniset oikein houkuta. Mutta onhan esim. 5730 mallistahan saatavilla "aikuisempaan" makuun E75, toki myös aikuisempaan hintaan.

Vastaa
Jeppe (vahvistamaton)

9

Mihinkähän hintaluokkaan tuo 5730 sijoittuu? :P saiskohan alle 250...

Vastaa
kukka (vahvistamaton)

10

Asiallisia perusluureja.. Tosin tollasia on nokialta tullu jo kolme vuotta... Taas oli jonkun iphonen avauduttava ja kerrottava, että itse omistaa moisen ja kaikki muu on paskaa! PRKL!

Vastaa
tollo (vahvistamaton)

11

5730 Expressin arvioitu veroton myyntihinta 280 euroa Nokian tiedotteen mukaan, myyntiin tämän vuoden kolmannella neljänneksellä. Aika paljon hintaeroa E75:en, ominaisuuksissa äkkiä katsoen HSUPA jää vain puuttumaan...

Vastaa
JFD (vahvistamaton)

12

Tämä kyllä ottaa päähän, että kun puhelin julkaistaan niin se tulee myyntiina vasta puolen vuoden päästä. Miksi täytyy kestää niin kauan että puhelin saadaan myyntiin? Kylläkyllä, sitä pitää vielä viimeistellä, mutta julkaiskoon puhelimen sitte myöhemmin kun se on valmis. :)

Vastaa
Matti "omenapoika" Vähäkainu (vahvistamaton)

13

Missä määrin nämä kilpailevat Applen puhelinta vastaan? Applella on marginaaliosuus markkinoista jos sitäkään. Todelliset tekijät markkinoilla ovat Nokia, Samsung, SE ja LG. Jättäkää tuo Apple jo pois uutisoinneistanne, koska se ei sinne kuulu.

Vastaa
jasd (vahvistamaton)

14

keskimmäinen kiva ja halpa ja se tärkeä kuulokeliitäntäki löytyy! toivottavasti toistaa videoita.

Vastaa
International (vahvistamaton)

15

1 ja 3 kivoja, mutta tuo keskimmäinen on vaan hiton ruma...

Vastaa
user (vahvistamaton)

17

> koskakohan tää puhelin tulee kauppoihin??
Mikä tää ?

5030 ja Nokia 5730 taitavat olla kaupoissa, 5730 jo hyvin pitkään

Vastaa
toope__
toope__

19

onko tos 5730:sa parempi kamera ku 6600slides ja n73:sa?
entä kuinka hyvä kamera tos 5730:es on kun hämäräs kuvaa?

Vastaa
toope__
toope__

20

just (vahvistamaton) @ 11.3.2009 14:42
hirveitä puhelimia, pysyn iPhonessani <------ pidä ny iphone paska turpas kii!!!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja