Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia sulkee tiedostonjakopalvelun

3
Matti Vähäkainu

Nokia sulkee tiedostonjakopalvelun
Nokia on ilmoittanut sulkevansa ohjelmien, pelejen ja muiden tiedostojen jakamiseen perustuvan Mosh-palvelunsa. Sekä PC:llä että kännykällä toimiva palvelu antaa käyttäjien lisätä mitä tahansa mobiilisisältöä jaettavaksi muiden käyttäjien kesken.

Nokia ei vielä selventänyt milloin palvelu aiotaan sulkea, mutta todennäköisesti se tapahtuu samoihin aikoihin kun yrityksen tuleva Ovi Store -ohjelmistokauppa julkaistaan. Ohjelmistokauppa avaa ovensa toukokuussa.
Ovi Storen on tarkoitus yhdistää kolme mobiilipalvelua - Mosh, WidSets ja Download! - yhden palvelun alle, mutta samallaista tiedostojen vapaata levitystä kuin Moshissa ei tulla näkemaan Ovi Storessa.

Vuonna 2007 julkaistusta palvelusta on tähän mennessä ladattu tiedostoja yli 137 miljoonaa kertaa ympäri maailman.

Kommentit (3)

Interested (vahvistamaton)

1

Viimeinkin! Lisää Nokia-sivustoja alas, jotta saadaan ne kaikki palvelut yhden saitin alle. Erityisesti puhelimissa pitäisi päästä eroon Lataa-valikosta.

Vastaa
jorgenstein (vahvistamaton)

2

Viimeinkin? Ilmaisesta tehdään maksullista ja täällä hihhuloidaan innoissaan? Onneks ei ole mikään pakko jatkaa Nokian kännyköiden käyttöä muutenkaan

Vastaa
Interested (vahvistamaton)

3

Lähde jonka mukaan uudessa kaupassa kaikesta joutuu maksamaan? Mieluusti maksan palvelusta, joka oikeasti palvelee asiakasta. Kuka estää ohjelmien etsimisen vastaavaisuudessakin ilmaiseksi esim. googlella?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja