Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Philipsiltä uusi Xenium-kosketusnäyttöpuhelin

2
Matti Vähäkainu

Philipsiltä uusi Xenium-kosketusnäyttöpuhelin
Philips on laajentanut viime viikkojen aikana Xenium-mallistoaan kolmella uudella puhelimella. Noin kaksi kuukautta sitten julkaistun pattereilla laajennettavan X520:n lisäksi X-sarjaan on uusimpina tulokkaina esitelty Xenium X530- (alla) ja X700-simpukkapuhelimet (vasemmalla) sekä kosketusnäytöllinen Xenium X810 (alimmaisena).

Kaikkia kolmea puhelinta yhdistää erittäin hyvä akun kesto. Philips nimittäin lupailee puhelimille jopa kuukauden valmiusaikaa. Todennäköisesti sekä Aasiaan että Eurooppaan saapuvat simpukkamallit eivät ole muilta ominaisuuksiltaan kovinkaan kummoisia ilmestyksiä, mutta X810 on askel lähemmäs kilpailua muun muassa Samsungin ja Sony Ericssonin kanssa.


Philips Xenium X810 on 400x240-resoluution TFT-kosketusnäytöllä varustettu 2G-puhelin, jossa on muun muassa 3,2 megapikselin kamera, Bluetooth, mediasoitin ja microSD-muistikorttipaikka. Tietoa mahdollisesta Europpaan saapumisen ajankohdasta tai hinnoista ei ole tietoa.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja