Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaispuhelin ajaa partasi

18
Matti Vähäkainu

Kiinalaispuhelin ajaa partasi
Kiinalaisten innovaatiot ja tekninen osaaminen on erittäin korkeata luokkaa. Tämän todistaa Shenzhenin kaupungista kotoisin oleva puhelin, jonka tärkein ominaisuus on parranajokone.

Cool758 Razor Phone -nimellä kulkeva puhelin on omiaan kiireiselle ja matkustavalle bisnesmiehelle. Mikä sen kätevämpää kuin sängen ajaminen taksimatkalla ennen tärkeää palaveria. Lisäksi yrityskäyttöön soveltuu oivasti puhelimesta löytyvä kahden sim-kortin tuki.
Puhelimessa on myös kosketusnäyttö ja kahden megapikselin kamera. Tietoa puhelimen saapumisesta markkinoille ei ole, mutta hintaa sillä tulee olemaan ilmeisesti 750 paikallista valuuttaa eli vain noin 80 euroa -- Suomessa vastaavalla rahalla ei saa edes kunnon partakonetta.


Kommentit (18)

Kerbo (vahvistamaton)

2

Hahhah... Nyt alkaa olemaan niitä ominaisuuksia, mistä joskus puhuttiin, että olispa vielä partakone ja sytkä samassa ;DD

Sytkä puuttuu enää ;)

Vastaa
JiM Beam (vahvistamaton)

5

Vai ei 80€:lla saa kunnon partakonetta. Päivitin koneeni kokeeksi 39€ koneella ja aivan hyvin toimii. Voin vain kuvitella 80€:lla...

Vastaa
iPoop (vahvistamaton)

7

viel ku sais häpykarvatrimmerin sekä nenäkarvanyppijän tohon niin vot!

Vastaa
Tonza (vahvistamaton)

9

"80 euroa -- Suomessa vastaavalla rahalla ei saa edes kunnon partakonetta. "
Saatika puhelinta...

Vastaa
juupa juu... (vahvistamaton)

11

Tätähän ollaan jo odotettu. Puhelin jossa parranajokone. Eihän sitä koskaan tiedä milloin tekisi mieli ajaa parta, eikä isoa ja kömpelöä parranajokonettakaan jaksa aina kantaa mukana. Viellä jos tohon saisi leivänpaahdin, taskulamppu, avaimet ja sisäänrakennettu teltta mikroaaltouunilla, jääkaapilla ja juoksevalla vedellä niin hyvä tulee. Ei retkelle mentäessä tarvitsisi mukaan kun tuoda puhelin. :D

Vastaa
jaahas (vahvistamaton)

12

Tosiaankin nyt alkaa tulemaan näitä "tossahan olis hyvä olla vielä..." ominaisuuksia ^^ Tuohon edelliseen listaan vielä linkkari, kahvinkeitin, polkupyörä, sääasema, kanootti, moottorisaha, viidakkoveitsi, kastelukannu, juomapullo ja taksitolppa.

Vastaa
Ei toimi (vahvistamaton)

14

Partakarvoja näppiksen väliin? Jos muulla ei saada lyhyttä elinkaarta niin tuolla.

Vastaa
Jone (vahvistamaton)

16

ja eston että ei voi lähettää naisille viestejä tai soitella jos ylittää tiety promillemäärän.

Vastaa
jerq (vahvistamaton)

17

15 ja 16: sellainen on jo kehitetty, taisi olla täällää afterdawnissakin uutisoitu. eli puhallus alkometriin ennen kuin voi soittaa.

Vastaa
Teemu (vahvistamaton)

18

Sauna olis ehdoton varuste puhelimeen xD Ja pullonavaaja, tietenkin joka ikinen puhelin kyllä toimii avaajana, mutta kun sais ihan oikean avaajan, nii ei tarvis kuoria tuhota siinä hommassa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja