Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia päivitti E66:n ja E71:n ohjelmiston

4
Matti Vähäkainu

Nokia päivitti E66:n ja E71:n ohjelmiston
Nokia on julkaissut ohjelmistopäivitykset E66- ja E71-puhelimille. Erityisesti yrityskäyttöön suunnattujen puhelinten päivitykset keskittyvät vakauden ja käytettävyyden parantamiseen.

Julkaistut ohjelmistoversiot ovat 210.21.007 E66:lle ja 210.21.006 E71:lle. Ilmeisesti identtiset ohjelmistopäivitykset eivät tuo kumpaankaan lisää ominaisuuksia, vaan ainoastaan parannuksia tiettyihin toimintoihin. Parannukset koskevat erityisesti kameraa, selainta, kalenteria, viestejä ja VoIP-puheluita.
Ohjelmiston voi päivittää Nokia Software Updaterin avulla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Ketola (vahvistamaton)

1

E71:n ohjelmistopäivitys vaikutti parantavan ainakin kameran kuvanlaatua. Muita havaittavia uudistuksia/parannuksia ei vielä ole tullut vastaan.

Vastaa
hmmm (vahvistamaton)

2

Mites tuo Nokia jakelee noita päivityksiään? Itselläni Nokia Software updater sanoo että päivityksiä ei ole saatavilla ja nykyinen softa on 200.21.118 samaa sanoi myös nokian tarkastussivu, johon syötin laitekoodin jne.

Vastaa
e71 (vahvistamaton)

3

ÄLKÄÄ ladatko tätä "päivitystä". Mikään ei parantunut, ainoa ero mitä ylipäätään huomasin oli että nyt kamera päästää kuvaa ottaessa merkkiäänen vaikka puhelin on äänettömällä, toisin kuin aiemmassa softaversiossa. Eli siis ainoa "parannus" olikin idioottimainen huononnus. Onko tietoa miten vanhan softaversion saa takaisin?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja