Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google-puhelimiin Flash-tuki

1
Matti Vähäkainu

Google-puhelimiin Flash-tuki
Vuosi sitten NEC:n Flash-yksikön ostanut BSQUARE on ilmoittanut kehittävänsä maailmanlaajuiselle runkoverkko-operaattorille Android-versiota Adoben Flashistä. Yritys on jo aiemmin toiminut Android-sovellusten parissa ja viimeisen vuoden se on aikana toimittanut Flash-sovelluksia muun muassa miniläppäreihin, digibokseihin ja kännyköihin.

Tietoja Flash-tuen laajuudesta tai mahdollisesta yksinoikeudesta tietylle operaattorille ei kerrottu. Tiedotteesta ei myöskään selvinnyt onko kyseessä sama hanke mitä Googlen Andy Rubin esitteli Adobe MAX -tapahtumassa G1-puhelimella viime marraskuussa.
Google on painottanut, että Flash-tuki on tärkeä osa Androidin tulevaisuutta, mutta vieläkään julkaisuajakohdasta ei ole tietoa. Myös Apple on kehittämässä Flash-tukea iPhonelle yhteistyössä Adoben kanssa. Nokia S60-puhelimet sekä Windows Mobile -laitteet ovat puolestaan jo pitkään tukeneet Flashia.

Kommentit (1)

qwerty (vahvistamaton)

1

Flash-yksikkö? Vähän niinku nokian shockwave yksikkö? :P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja