Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ovi Storessa jo tuhansia kehittäjiä

2
Matti Vähäkainu

Ovi Storessa jo tuhansia kehittäjiä
Nokia on ilmoittanut, että pian aukeavaan Ovi Store -ohjelmistokauppaan on rekisteröitynyt jo tuhansia kehittäjiä ja sisällöntuottajia ympäri maailman. Maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan mukaan valtaosa tulevista myyjistä on Yhdysvalloista, Briteistä, Kiinasta ja Intiasta.

Muun muassa Applen App Storen, Googlen Android Marketin ja juuri julkaistun RIM:n App Worldin kanssa kilpaileva Ovi Store tulee noin 50 miljoonan ihmisen ulottuville. Ovi Store tulee yhdistämään Nokian MOSH-, WidSets- ja Download! -palvelut ja tarjoaa ladattavaksi pelejä, palveluita ja hyötyohjelmia.
Nokia ilmoitti aiemmin, että ohjelmistokauppa avaisi ovensa toukokuussa. Nokian MOSH-tiedostonjakopalveluun rekisteröityneet saivat kuitenkin eilen sähköpostia, jossa kerrottiin MOSHin sulkemisen lisäksi, että korvaava Ovi Store aukeaisi jo tämän kuun lopussa.

Kommentit (2)

Jonathan (vahvistamaton)

1

Onkos jossakin listattu puhelinmallitjoita Ovi Store tukee? Kuinka suuri osa näistä käyttjistä on yrityskäyttäjiä, jotka eivät varmaan kauheasti softia ostele?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja