Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N97 esiintyy pinkkinä

8
Matti Vähäkainu

Nokia N97 esiintyy pinkkinä
Nokia on lähettänyt Yhdysvaltojen telehallintovirastolle dokumentteja tulevasta N97-mallista. Testitulosten ja virallisten dokumenttejen lisäksi Federal Communications Commissionin (FCC) sivustolla on nähtävillä kuvia puhelimen ulkoasusta ja komponenteista. Kuvat osoittautuivatkin kiinnostaviksi, sillä niissä puhelin esiintyy pinkkinä.

Koska puhelimen ulkokuorien lisäksi myös sisäiset komponentit ovat pinkkejä, niin on todennäköistä, että kuvien värit ovat vääristyneet. Voi olla, että Nokia on tehnyt tepposet tahallaan, jotta mallin värivaihtoehdot eivät vuotaisi vielä.
FCC:n sivustolta löytyy lisäksi ohjekirjan PDF-versio, josta selviää muutamia uusia asioita -- ainakin allekirjoittaneelle. Laitteesta löytyy nimittäin sisäänrakennettu kompassi ja puhelinta voi ladata USB:n kautta samalla kun siirtää tiedostoja. Valitettavasti ohjekirjan Ovi-kohta ei kerro mitään uutta ohjelmistokaupasta.Kommentit (8)

Jimmy Hoffa (vahvistamaton)

1

Kylläpäs on tylsän näköinen kapistus.. Ainakin näiden kuvien perusteella melkoinen muovilelu oletettuun 800-900€ hintaansa nähden.

Vastaa
JiM Beam (vahvistamaton)

2

Eikä tuo värikään auta kyllä vaikutelmaa. 5800 XM:n jälkeen toi vois olla oikeesti työpuhelin, mutta siltä se ei vaikuta. Näppis lienee Nokialaiseittain taas hyvä, toivon.

Vastaa
Diaz (vahvistamaton)

3

Ei tuo pinkki ainoa väri ole, ja hinta todennäköisesti pyörii siellä kuuden sadan euron tietämillä. Nokialaisten suositushinnat on aina korkeampia kuin myyntihinnat. N96:n suositushinta oli lähes tonni, mutta sitä myydään nyt 500 euroon.

Vastaa
Hahaa (vahvistamaton)

4

Luulette vissiin oikeasti että toi puhelin on pinkki? Jepjep, on kyllä tehty kaikki viimeisen päälle kun Nokia on ihan värjäyttänyt komponentitkin...

Vastaa
Jimmy Hoffa (vahvistamaton)

5

Tylsän ja liian muovisen näköinen, oli väri mikä tahansa.

Vastaa
Jonathan (vahvistamaton)

6

Loppullisia kuoria ei ole näkyvissä missään ennenkuin puhelin on sarjatuotannossa.

Näppis on varmaan perus nokia-laatua (eli aika huono, mutta riittävä). Mutta eipä tuo mikään työpuhelin ole vaan media/konvergenssilaite.

Väite 500 euron hinnasta on aika yllättävä, hieman yli N85:n nykyisen hinnan, ja selkeästi alle N96:n. Ei kuulosta normaalilta Nokian julkaisuhinnoittelulta, onkohan siellä joku paniikki?

Vastaa
Hybridi (vahvistamaton)

7

Kyllä tuo olisi komea jos se musta olisi, musta kun on niin paras väri vaikkei se olekaan väri.. ;)

Vastaa
Känny mestari (vahvistamaton)

8

Tuo puhelin näyttää tosi hyvältä, mutta onko se sitten hyvä.Kaikki ominausuudet ovat varmaan hyvin samanlaisia kuin joku n95 tai n85.vaikka en ole kokeillut olen lukenut siitä paljon.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja