Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Gmailin iPhone-versio päivittyi

6
Matti Vähäkainu

Gmailin iPhone-versio päivittyi
Google on päivittänyt iPhonelle ja Androidille suunnitellun mobiiliversion Gmailista. Päivytys ei tuo varsinaisesti uusia ominaisuuksia, mutta piristää ja parantaa käyttöliittymää. Tärkeimpinä uudistuksina Google muutti hakua, paransi labeleiden näkyvyyttä sekä helpotti viestejen poistoa ja arkistointia.

Haku siirrettiin sivun alalaidasta sivun ylälaidassa sijaitsevaan nappiin, jolloin scrollaamisen tarve pienenee huomattavasti. Vastaavasti scrollaamista vähentää myös mukana kelluva palkki, josta löytyvät Achive, Delete ja More -napit.
Google teki myös joitain pieniä parannuksia Gmailin suorituskykyyn ja toimminnallisuuden säilymiseen huonoissa signaaliolosuhteissa. Nyt esimerkiksi junassa matkustaessa pätkimisen ei pitäisi estää luettujen viestejen avaamista ja uuden viestin kirjoittamista.

Kommentit (6)

KDEuserX (vahvistamaton)

1

Saisivat J2me verison päivittää, sillä omalla nokia 6121classicilla tuon uudempi versio on helvetin hidas, tosin kuin wanhempi versio, joka toimi huomattavasti nopeammin

Vastaa
Jartsuli

3

Itsellä skulaa gmail noksun 5800XM:ssä täydellisesti puhelimen omalla softalla.. IMAPpina SSL:n yli.

Onhan toi googlen oma clientti sexy, mutta mitäpä sitä laittamaan kun luurin omakin softa ajaa saman asian.

Vastaa
Cod (vahvistamaton)

4

KDEuserX: kannattaa kokeilla siirtää tuo gmail-ohjelma puhelimen omaan muistiin, jos ei vielä jo ole. Itselläni ohjelman käyttäminen nopeutui tällä tavoin huomattavasti

Vastaa
Jonathan (vahvistamaton)

5

Tottakai Androidilla ja iPhonellakin gmailia voi käyttää IMAP:lla, mutta kaikkia ominaisuuksia ei silloin saa käyttöön. En nyt jaksa kaivaa 5800:aa kaapista ja testata, mutta veikkaisinpa että siinä homma on ihan samoin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja