Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Toshiban tulevat kosketusnäyttöpuhelimet vuosivat nettiin

5
Matti Vähäkainu

Toshiban tulevat kosketusnäyttöpuhelimet vuosivat nettiin
Odotellessa ensimmäistä Toshiban TG-sarjan kännykkää, kreikkalaissivusto vuosi nettiin kaksi yrityksen tulevaa kosketusnäyttöpuhelinta. Jo videolla esitellyn TG01:n kaveriksi liittyvät vielä tänä vuonna TG02 ja TG03. Muun muassa ulkoisilta mitoiltaan identtisistä puhelimista löytyy TG01:n tavoin 4,1 tuuman kosketusnäyttö 480 x 800 -resoluutiolla.

Kovin suuria muutoksia tuleviin malleihin ei ole tehty. Suorittimena toimii kaikissa 1GHz Snapdragon ja alustana Windows Mobile 6.5. TG02:ssa on lisäksi A-GPS ja sama 3,2 megapikselin kamera kuin TG01:ssä. TG02:n tärkein uudistus on vedenpitävä rakenne ja TG03:ssa puolestaan 5 megapikselin kamera ja 5.1-monikanavaääni. Jälkimmäisen puhelimen PowerPoint-esityksessä ei mainita GPS:ää.

TG03 tukee lisäksi ns. VideoBox-ominaisuutta, josta ei ole vielä valitettavasti tarkkoja tietoja. Ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen videoiden käsittelyyn ja/tai katsomiseen tarkoitettu työkalu.
Kommentit (5)

Pate (vahvistamaton)

3

Kiintoisia puhelimia, mutta saavat jäädä kaupan hylylle Windows Mobilen takia :(

Vastaa
Jopop (vahvistamaton)

5

Vähän väärin suomennettu, tarkalleen ottaen se on roiskeen kestävä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja