Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Beta Labsiin Easy Meet -palvelu

3
Matti Vähäkainu

Nokia Beta Labsiin Easy Meet -palvelu
Nokia Beta Labsiin on ilmestynyt uusi Easy Meet -palvelu. Kyseessä on täysin netissä pyörivä ohjelma, jonka avulla keskusteleminen, kuvien julkaiseminen ja tapaamisten järjestäminen onnistuu sekä puhelimella että tietokoneella.

Koska palvelun käyttöön ei tarvitse asentaa mitään ohjelmaa, niin se toimii missä tahansa puhelimessa ja tietokoneessa, jossa on nettiyhteys ja -selain. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja onnistuu osoitteessa http://easymeet.nokia.com.
Easy Meet -palvelun lisäksi Beta Labsiin on julkaistu uusi versio Photo Browserista. Pari viikkoa sitten kerroimme ohjelman ensiversiosta, joka toimi ainoastaan 5800 XpressMusic -puhelimella. Nyt tukea on laajennettu S60 5th Editionin lisäksi myös 3rd Edition -puhelimille. 3D-efekteillä höystetyn galleriasovelluksen voit ladata täältä.

Kommentit (3)

Aapeli (vahvistamaton)

1

Kokeilin. Ei nyt mikään mullistava kokemus, aika raskas oli käyttää E71:llä. Hyvää tässä on kuitenkin se, että linkki meetinkiin tulee sekä tekstiviestillä että s-postilla, eli helppo liittyä palaveriin vain klikkaamalla linkkiä. Voisin kuvitella jakavani jotain kuvia tällä esim. kesälomareissulta. Mielestäni ideana kuitenkin hyvä, vielä kun sisältäisi voipin.

Vastaa
Uiui (vahvistamaton)

2

Kun kerran target-käyttäjäryhmä on mobiilikäyttäjät, niin olisivat voineet edes hieman miettiä käytettävyyttä tuossa palvelussa ja tehneet sivustosta paremmin mobiililaitteella toimivan.

Vastaa
Interested (vahvistamaton)

3

Photobrowser olisi voinut olla pääuutinen. Kumma juttu, että nokia lanseeraa edelleen palveluita johon tulee erikseen rekisteröityä. Eikö kaikki voitaisi saada jo saman sateenvarjon alle?

Uutisoikaa jatkossakin näistä betalabsin tuotoksista. Mielenkiintoisia kokeiltaviksi..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja