Nokia N97 puolet halvempi Yhdysvalloissa

14
Matti Robinson

Nokia N97 puolet halvempi Yhdysvalloissa
Nokia julkaisi hiljattain oman sivuston N97-puhelimelleen, josta löytyy myös ennakkotilausnappi. Suomeen ennakkotilaus ei onnistu, mutta Nokian Euroopan sivuston kautta puhelimen voi ennakkotilata Ruotsiin, Yhdysvaltoihin, Italiaan, Saksaan ja uusimpana vaihtoehtona myös Espanjaan.

Nokian eri maiden nettikaupoissa N97:n hinta vaihtelee melko reilusti. Italiassa ja Espanjassa puhelimella on hintaa 599 euroa, Saksassa 649 euroa ja Ruotsissa joutuu maksamaan peräti 759 euroa (7,995 kruunua).

Rapakon takana asiat ovat kuitenkin vielä huomattavasti Italiaa ja Espanjaa paremmin. Automaattisen alennuksen jälkeen N97:lle jää hintaa alkuperäisen 699 dollarin sijasta vain 524,25 dollaria, kaupan päälle saa lisäksi Nokia BH-703 -Bluetooth-kuulokkeen. Kuten TVshop asian kuitenkin ilmaisisi, eikä tässä vielä kaikki! Engadgetin käyttäjä huomautti, että kun Promotional code kohtaan lyö koodiksi CARTP409N, niin hinta tippuu edelleen. Laitteiden hinnaksi tulee tällöin 454,35 dollaria (n. 338 euroa) ja säästöä kertyy 244.65 dollaria (n. 182 euroa), johon lisätään myyntivero sekä lähetyskulut. Lopullinen hinta on esimerkiksi Beverly Hillsiin tilattuna 507,29 dollaria eli noin 378 euroa.



Jenkeistä puhelimen saa tilattua siis yli puolet halvemmalla kuin Ruotsista. Tietoa kampanjatarjouksien kestosta ei ole, joten mikäli valtameren toiselta puolelta löytyy avulias tilaaja, niin kannattaa pitää kiirettä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (14)

Anonyymi käyttäjä
mcmopo (vahvistamaton)

3

No kyllä tuossa on varmaan jokin haitta aina. Esim. Saako tuon takuuseen rapakon tälläpuolen? Tai onko mahdollista saada Suomenkielisiä valikoita?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Yesse (vahvistamaton)

4

Jaa, tämä Lex Nokia laki tuli ihan turhaan.Nokia uhkasi häipyä suomesta, mutta nyt aikoo tehdä sen kuitenkin.Merkki on kotimainen, joten kotimaa saisi pysyä ekana, sitten vaikka vasta USA.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Tonza (vahvistamaton)

5

"Jaa, tämä Lex Nokia laki tuli ihan turhaan.Nokia uhkasi häipyä suomesta, mutta nyt aikoo tehdä sen kuitenkin."
Lähtöähän se on tehnyt jo monta vuotta. On vain ajan kysymys, koska se häipyy kokonaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jaahas (vahvistamaton)

6

Pieni moka..

"Ruotsissa joutuu maksamaan peräti 759 euroa (7,995 kruunua). "

Peräti 7,9 kruunua? Suomessa ei noita pilkkuja käytetä kun tuhansista puhutaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sepi (vahvistamaton)

7

Eräs kommentti: Viittaat sitten puoli vuotta vanhaan uutiseen. Uutisessa mainitaan esim. tulevat samsungin ja HTC:n vastaavilla ominaisuuksilla olevat laitteet. Missä ne ovat?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
OHoh (vahvistamaton)

8

"Pieni moka..
"Ruotsissa joutuu maksamaan peräti 759 euroa (7,995 kruunua). "
Peräti 7,9 kruunua? Suomessa ei noita pilkkuja käytetä kun tuhansista puhutaan."

On kyllä taas niin paha virhe, että kannattaa mainita!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Marko (vahvistamaton)

9

@2 löysit sit tuoreita uutisia miks edes laittaa tänne tommonen

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Odotan jotain viel (vahvistamaton)

10

Ominaisuuksiltaan vaikuttaa N97 ihan hyvältä qwerty-näppäimistöneen, mutta se on liian iso minun makuuni. Haluisin E75 mallisen pienemmän puhelimen qwerty-näppäimistöllä ja koko etupaneelin kattavalla kosketusnäytöllä, Vielä kun puhelimessa olisi E-sarjan kestävä viimeistely ja nokian hitaasti työn alla oleva uusi maemo käyttöliittymä. Tätä kai saa odotella, mutta uskoisin että olis kyllä kyllä hitti.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ainoa fiksu järkevä yms? (vahvistamaton)

11

Nokia yrittää laittaa kunnolla masiinan pyörimään ja luun kurkkuun kilpailijoille, hintakilpailulla. Nyt kun ovikin aukeaa, niin tulevaisuus näyttää kyllä todella valoisalta. Hauskaa lukea tuota engadgetin kommenttiketjua kun suunnilleen jokainen tilasi yhden tai useamman kalikan. Sitten siellä välissä parkuu se yksi tuttu kaveri. :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MSuomi (vahvistamaton)

12

Miksi ihmeessä luurista puuttuu 3D-kiihdytinpiiri? N95:sista se löytyy, tosin juuri kukaan ei sitä käytä, mutta kuitenkin. Jälki on aika upeaa esim. Quakessa. Tämä on itselleni sellainen puute, että mietin kaksi kertaa vaihtoa tulevaisuudessa. Muuten vaikuttaa kyllä aivan loistavalta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
apple vaan on perseestä (vahvistamaton)

13

Eräs kommentti, odotat iPhone 3.0:aa?? Joo, iPhone on siisti, mutta mitä hienoa siinä on?? nyt 3.0:aan saadaan MMS-viestit! oho, ominaisuus, joka muissa puhelimissa on ollut kohta kymmenen vuotta. Nokia rulaa

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.