>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palm Pre sai hinnan, tyrmääkö se uuden iPhonen?

15
Matti Vähäkainu

Palm Pre sai hinnan, tyrmääkö se uuden iPhonen?
Yhdysvaltalainen mobiilioperaattori Sprint Nextel julkisti eilen hinnan odotetulle Palm Pre -kosketusnäyttöpuhelimelle. Pre kohtaa kovia odotuksia, kun sitä on lehdistössä tituleerattu jopa iPhonen tappajaksi. Paitsi puhelimen ominaisuudet, myös sen julkaisupäivämäärä asettaa hyvän lähtökohdan taistelulle viimeaikojen kuuminta trendipuhelinta, iPhonea, vastaan.

Kuten iPhone 3G, Palm Pre tulee kahden vuoden kytkykaupalla myyntiin 199 dollarin hintaan. Vaikka puhelimen kokonaishintaa ei liiemmin mainosteta, sai Engadget selville, että Pren sopimukseton hinta on 550 dollaria.

Vaikka kesäkuun kuudes päivä julkaistava Pre saattaa saada jopa yli kuukauden varaslähdön todennäköisesti kesällä julkaistavasta uudesta iPhonesta, niin Palmilla ollaan varovaisia. Yrityksen mukaan puhelimen kysyntä ylittää mahdollisesti alussa tarjonnan, jolloin puhelimet saattavat loppua hetkellisesti kaupoista. Tällöin hieman myöhemmin julkaistava (ja mahdollisesti halvempi) iPhone saattaa kiriä ohi.Palm Pretä odotetaan myös Eurooppaan, mutta tarkempia tietoja ei valitettavasti ole vielä saatavilla.

Palm Pre on 3,1 tuuman kosketusnäytöllä ja alta liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustettu älypuhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kolmen megapikselin kamera, GPS, WLAN, 3G-yhteydet ja 8 gigaa sisäistä muistia. Tarkemmat tekniset tiedot puhelimesta löydät täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Anonyymi käyttäjä
wöt (vahvistamaton)

2

Ihan järkyttävän näkönen. En omista iPhonea, mutten kyllä ikinä ostaisi tuota ennemmin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
abx (vahvistamaton)

3

Yhdyn ylempään kommenttiin ja lisään vielä että ei tyrmää iPhonea

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jonathan (vahvistamaton)

4

Palmin demot ovat näyttäneet varsin hyviltä, mutta katsotaan kunhan saan puhelimen käsiini ensi kuussa miltä se tuntuu käytössä.

Myös softavalikoima on vielä hieman kysymysmerkki, mutta ensitiedot vaikuttavat aika positiivisilta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Diaz (vahvistamaton)

5

"Järkyttävän näköinen"... Ensin itketään kun Palm kopioi iPhonen tyyliä, ja nyt kerrotaan kuinka järkyttävän näköinen se on. Tuo on pyöristetympi versio iPhonesta ryyditettynä loistavalla Qwerty-näppiksellä.

Jos hinta on suomessa neljänsadan euron hujakoilla niin harkitsen tuota vakavasti.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Joo (vahvistamaton)

6

Ei vakuuta joten jäisi ostamatta vaikka tulisi myyntiinkin täällä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
joo joo (vahvistamaton)

7

Tunkekaa jo vittuun se iPhone!!! Nokian 1100 on jo miljoona kertaa parempi ja monipuolisempi laite ku joku vitun applen lelu!!!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Omppu puu (vahvistamaton)

8

Tuo puhelin on ulkonäöllisesti iPhonelle todella vahva kilpailija. Pre taitaa olla muotoilultaan parempi kuin iPhone, koska siinä on qwerty. Tuohon löytyy myös todella paljon softaa heti julkaisu päivänä, koska tuossa toimii vanhat Palmeihin tehdyt ohjelmat ja niitä on paljon. Minulle on tulossa vaikea päätös minkä luurin tulen ostamaan seuraavaksi luurikseni Palm Pre, iPhone 3G, HTC Dream vai Samsung innov8? Nokia ei ole listallani, koska sen käyttöjärjestelmät ovat aika bugisia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jonathan (vahvistamaton)

9

Diaz, oletko ihan itse todennut näppiksen loistavuuden?

Ja tuskinpa tulee täällä ihan heti myyntiin kun on vääränlaista radiotekniikkaa. Seuraava malli sitten.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
abcfdehg (vahvistamaton)

10

"Pre kohtaa kovia odotuksia, kun sitä on lehdistössä tituleerattu jopa iPhonen tappajaksi."

Vau, lieneekö ensimmäinen kerta kun jotain tällaista sanotaan?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dreamlore (vahvistamaton)

11

iPHONE ON PARAS MIKÄÄN EI TUU IKINÄ VOITTAAN SITÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA APPLE ON KANS PARAS

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kikuu (vahvistamaton)

13

iPhone on paska, Apple on paska, mutta miksi h*lvetissä joku nyt luulee, että tuollainen romu voisi tyrmärä sen suuren ja mahtavan iphonen???? Htc teki samoja malleja jo 2 vuotta sitten. Kun leuin otsikon, luulin, että nyt Palm sai jonkun 200$ hinnan, mutta kallimpi kuin iPhone???? Jos maailmalle lähtisin kiertelemään, olisi erittäin todennäköistä, että noita näkisi vain kauppojen hyllyillä...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
erpe (vahvistamaton)

14

Tuo on kyllä aika kaunokainen verrattuna siihen Applen palikkaan. Ja kaiken lisäks kaikista edistyksellisin mobiilikäyttöjärjestelmä!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.