Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Sync nyt S60-puhelimille

Matti Vähäkainu

Google Sync nyt S60-puhelimille
Aiemmin vain iPhonea, RIM:n Blackberry-puhelimia ja Windows Mobile -laitteita tukenut Google Sync -palvelu on nyt avattu myös S60-puhelimille. Kalenteri- ja kontaktitietojen synkronointiin tarkoitettu Google Sync julkaistiin noin kolme kuukautta sitten, jolloin lupailtiinkin jo S60-versiota. Nyt Google on yleisön painostuksesta lisännyt Synciin myös S60-tuen.

Google Sync synkronoi kalenterimerkinnät ja kontaktitiedot puhelimen ja Google-palveluiden välillä. Muutoksia tietoihin voidaan tehdä sekä tietokoneelta että kännykästä, jolloin uusimpien tietojen ylläpitäminen on helppoa. Googlen push-teknologian ansioista tiedot päivittyvät automaattisesti palvelusta/laitteesta toiseen muutamassa minuutissa.
Google muistuttaa, että ennen Syncin käyttöönottoa kannattaa varmuuskopioida kalenterin ja osoitekirjan tiedot. Google Syncin käyttö vaatii Mail for Exchange -ohjelman, jota se käyttää synkroinointiin. Google Sync ei tue tehtävien tai sähköpostin synkronointia.

Mail for Exchange -ohjelman voi ladata Nokian Business Software -sivustolta ja ohjeet Google Syncin käyttöön löydät täältä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja